Στην τελική ευθεία η εισαγγελική έρευνα για πασίγνωστο ηθοποιό-Ερευνάται και για βιασμό

Σημαντικές είναι πλέον οι εξελίξεις από το «μέτωπο» των ερευνών που διενεργούνται στην εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας για τις καταγγελίες περί σεξουαλικής κακοποίησης στο χώρο του θεάτρου και της ηθοποιίας. Πλέον μια ακόμη σοβαρή δικογραφία που έχει σχηματιστεί στο πλαίσιο των καταγγελιών για το ελληνικό #Metooβαίνει προς ολοκλήρωση τις επόμενες ημέρες.

Η δικογραφία αυτή έχει ως κεντρικό πρόσωπο πασίγνωστο ηθοποιό, ο οποίος έχει καταγγελθεί από γυναίκες συναδέλφους του για απόπειρες βιασμού τους. Μάλιστα και οι δυο αυτές καταγγελίες – η μία μάλιστα έχει κατατεθεί στην εισαγγελία υπό μορφή μήνυσης – έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Πλέον, όμως, στις καταγγελίες αυτές προστίθεται και μια ακόμη που θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό και θιασάρχη να έχει τελέσει το αδίκημα του βιασμού το έτος 2008. Αυτό σημαίνει πως το εν λόγω καταγγελλόμενο αδίκημα δεν έχει παραγραφεί. Βεβαίως η αναφορά για βιασμό σε βάρος του ηθοποιού ερευνάται από τον αρμόδιο εισαγγελέα, ο οποίος και θα κρίνει εάν αυτή είναι αξιόπιστη ή όχι. Αν πάντως τα όσα αποδίδονται στον ηθοποιό στοιχειοθετηθούν τότε ο ίδιος θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις στις δικαστικές αρχές σε βαθμό κακουργήματος.

Περισσότερα στο protothema.gr 

Διαβάστε ακόμη:

“Λύγισε” η Νατάσα Θεοδωρίδου on air: “Πω, πω, πω… Πάμε αλλού”

Φίλοι του Παναθηναϊκού ζητούν από την Ιωάννα Μαλέσκου να βοηθήσει για τη παραμονή του Mario Hezonja στην Ελλάδα!

“Πήγαν να μας βγάλουν τρελούς ότι δεν υπήρχε κόντρα Βίσση-Βανδή. Υπήρχε και μάλιστα είχαν εμπλακεί και…”

Keywords
Τυχαία Θέματα