Honey skin: Είναι το νέο trend περιποίησης και δεν θα χρειαστείτε μέλι για να το πετύχετε!

Τα περισσότερα trends που έχουν να κάνουν με την περιποίησης της επιδερμίδας, τα τελευταία χρόνια, μας έρχονται από την Κορέα.

Οι γυναίκες σ’ εκείνο το σημείο του πλανήτη έχουν μια φιλοσοφία που έγινε διάσημη, όχι άδικα, μιας και η επιδερμίδα τους είναι άψογη σαν πορσελάνη.

Ακόμη και τα μεγαλύτερα beauty brands δημιούργησαν προϊόντα εμπνευσμένα από τη φιλοσοφία της καθημερινής ρουτίνας των Κορεάτισων. 

Στην αρχή, όλα μας φάνηκαν υπερβολικά, αφού

κάθε πρωί και βράδυ, χρησιμοποιούσαν τουλάχιστον 9 φόρμουλες, που για εμάς, τις γυναίκες της Μεσογείου κάτι τέτοιο είναι μάλλον απίθανο να ακολουθήσουμε.

Ίσως κάποια στιγμή να το δοκιμάσαμε αλλά δεν κράτησε πάνω από μία εβδομάδα. Επιστρέψαμε στις παλιές και αγαπημένες μας συνήθειες που σημαίνει καθαρισμός, serum, ενυδάτωση, τέλος.

Το πολύ πολύ το weekend να κάναμε απολέπιση κι αυτό αν δεν αποφασίζαμε να μείνουμε όλη την ημέρα έξω με τις κολλητές μας.

Στη συνέχεια από την Κορέα πάντα, μας ήρθαν αρκετές τάσεις όπως για παράδειγμα εκείνη που ήθελε να απλώνουμε όλα τα προϊόντα σε 3 μόλις λεπτά.

Πριν ακόμη προλάβει να απορροφηθεί το ένα προϊόν έπρεπε να απλώσουμε το επόμενο. Ένας αγώνας δρόμου δηλαδή. Ακολούθησαν μερικές ακόμη που δεν είναι το παρόντος.

Στο σημερινό post θα σας αποκαλύψουμε το τελευταίο που ονομάζεται honey skin trend κι αν πιστεύτε ότι θα απλώσετε μέλι στο δέρμα κάνετε λάθος.

Πήρε την ονομασία του από την αίσθηση που αποκτά η επιδερμίδα μετά την περιποίηση που θυμίζει την απαλή υφή του μελιού, τη λάμψη και την αίσθηση πλούσιας ενυδάτωσης.

Πως θα το πετύχετε; Δείτε στη συνέχεια.

Βήμα 1: Ξεκινάτε απλώνοντας μια μάσκα με άνθρακα που απομακρύνει την ανεπιθύμητη θαμπάδα.

Βήμα 2: Εφαρμόζετε τον ορό ενυδάτωσης κάνοντας απαλό μασάζ. Επιλέξτε μια φόρμουλα που μειώνει κηλίδες και πανάδες.

Βήμα 3: Σειρά έχει το έλαιο προσώπου το οποίο προσφέρει πλούσια ενυδάτωση και φυσική λάμψη.

Βήμα 4: Αμέσως μετά απλώνετε την ενυδατική σας κρέμα. Οι Κορεάτισσες την αναμειγνύουν με ελάχιστη ποσότητα highlighter.

Βήμα  5: Τονωτική λοσιόν για έξτρα λάμψη. Είναι το προϊόν που πρέπει να αποκτήσετε asap.

Βήμα 6: Επειδή δεν πρόκειται να προχωρήσετε χρησιμοποιώντας προϊόντα μακιγιάζ, ψεκάστε όλο το πρόσωπο με ένα spay ενυδάτωσης που θα χαρίζει μια super δροσερή όψη.

Μην σας τρομάζουν τα 6 βήματα. Θα χρειαστείτε μερικά μόνο λεπτά. Τη συγκεκριμένη ρουτίνα μπορείτε να την επαναλαμβάνετε 2-3 φορές την εβδομάδα.

Το weekend που έρχεται είναι μια καλή ευκαιρία να το δοκιμάσετε.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

Γιατί οι celebrities, από τη Rihanna μέχρι τη JLo λάνσαραν δικές τους beauty σειρές; Οι ειδικοί εξηγούν!

Αυτή είναι η super οικονομική πούδρα που έχει προκαλέσει μεγάλο χαμό στο Tik Tok -Δείτε γιατί!

Keywords
Τυχαία Θέματα