Στην παραλία κάνετε ένα μεγάλο λάθος με τα μαλλιά σας και πρέπει να το διορθώσετε asap!

Για την αντηλιακή προστασία γνωρίζετε τα πάντα και είστε πολύ προσεχτικές. Απλώνετε το αντηλιακό σας πριν φτάσετε στην παραλία και το ανανεώνετε κάθε δύο ώρες αλλά και αμέσως μόλις βγείτε από τη θάλασσα. Κάποιες από εσάς μάλιστα έχετε διαφορετικά προϊόντα για την περιοχή των ματιών ενώ δεν ξεχνάτε το lip balm με δείκτη προστασίας.

Παράλληλα φροντίζετε και τα μαλλιά σας. Απλώνετε το κατάλληλο σπρέι ενώ αμέσως μετά το μπάνιο τα περιποιείστε με σαμπουάν και conditioner που προσφέρουν πλούσια ενυδάτωση και αναδόμηση.

Επίσης

προσπαθείτε να μην χρησιμοποιείτε σεσουάρ ή άλλες συσκευές θερμότητας. Σας έχουμε προτείνει άλλωστε τόσα απίθανα hairstyles, όπως πλεξούδες και updo ενώ φοράτε υπέροχα καπέλα και μαντήλια. Και κάπου εδώ θέλουμε να σας πούμε πως είστε οι καλύτερες μαθήτριες. Εύγε!

Υπάρχει όμως ένα λάθος που κάνετε σχεδόν όλες με τα μαλλιά σας και πρέπει να το σταματήσετε αμέσως αφού όλη η φροντίδα θα πάει χαμένη. 

Ποιο είναι αυτό; Πέφτετε στη θάλασσα με στεγνά μαλλιά και τα βρέχετε κάνοντας ατελείωτες βουτιές.

Ποιο είναι το σωστό; Να βρέχετε τα μαλλιά σας με νερό πριν μπείτε στη θάλασσα ή την πισίνα. Είναι ο μόνος τρόπος να τα προστατεύσετε από τη φθορά που προκαλεί το αλάτι.

Μπορείτε μάλιστα να έχετε πάντα στην τσάντα σας ένα μπουκάλι με vaporisateur, γεμάτο με νερό και να τα ψεκάζετε. Είναι πρακτικό και ό,τι καλύτερο για την τρίχα.

Τι λέτε κορίτσια; Σας άρεσε το θέμα αυτό; Ποιες από εσάς θα ακολουθήσετε το συγκεκριμένο tip; Εμείς πάντως ευχόμαστε όλες, αφού ήδη υπάρχει στην ρουτίνα μας και μάλιστα έχει βοηθήσει πολύ τα μαλλιά μας.

Διαβάστε ακόμη μερικά τέλεια θέματα σχετικά με την ομορφιά και την περιποίηση της επιδερμίδας σας:

Δείτε το κούρεμα που θα κάνει θραύση το Φθινόπωρο και σκεφτείτε το σοβαρά όσο κάνετε τις διακοπές σας!

Το nail look που υιοθέτησαν οι celebrities ταυτόχρονα είναι η μεγαλύτερη τάση του Καλοκαιριού!

Keywords
Τυχαία Θέματα