Ιερέας διέκοψε τη λειτουργία για πιστή που φορούσε μάσκα: «Παγκόσμια δικτατορία του Αντίχριστου μέσω του ΠΟΥ»

Πρωτοφανές περιστατικό που σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στην ιερά μονή Αγίας Παρασκευής Μηλοχωρίου της Εορδαίας, όπου ένας ιερέας διέκοψε τη λειτουργία για να αποδοκιμάσει μια 74χρονη πιστή που φορούσε μάσκα.

Ο ιερομόναχος Ιγνάτιος μιλώντας στην ΕΡΤ δήλωσε ότι θα συνεχίσει να αρνείται την είσοδο στη μονή σε όσους πιστούς φορούν μάσκα και πως ο κορονοϊός είναι μια παγκόσμια συνωμοσία και

δεν δίστασε να δηλώσει ότι «ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, πιστεύει στον κορονοϊό, γιατί δεν πιστεύει στο Χριστό».

Ο ιερομόναχος παραδέχτηκε, πως απευθυνόμενος χθες στη διάρκεια της θείας λειτουργίας, στο μοναστήρι που πανηγύριζε προς τιμήν της προστάτιδος Αγίας, σε 74χρονη πιστή που φορούσε μάσκα προστασίας από τον κορονοϊό, της είπε «έτσι όπως είστε με τη μάσκα, είναι σα να έχουμε καρναβάλι. Και όταν έρχεσαι στην εκκλησία θα συμπεριφέρεσαι όπως σε θέλει ο Χριστός. Με το πρόσωπό σου καθαρό.»

«Δεν είναι σωστό να φοράτε μάσκα εντός του ναού», προσβάλλετε το χώρο. Εάν θέλετε να την φοράτε πηγαίνετε έξω», ανέφερε ότι είπε επίσης στην 74χρονη.

«Παγκόσμια δικτατορία προσπαθούν να επιβάλουν μέσω του ΠΟΥ κάποιοι άνθρωποι, που θα καταλήξει στην δικτατορία του Αντιχρίστου, είπε στην κάμερα της ΕΡΤ. «Δεν μπορεί να επιβληθεί μια παγκόσμια κυβέρνηση με δημοκρατία, θα επιβληθεί με δικτατορία», υπερθεμάτισε και εκτίμησε πως «Δεν πρόκειται για πανδημία. Στην Ελλάδα πέθαναν 200 άτομα, για τους οποίους πολλοί πληρώθηκαν για να πουν, πέθανε ο πατέρας μου, που ήταν 90 χρονών από κορονοϊό. Σε ψέματα στηρίζονται.»

«Σεβόμαστε την επιστήμη αλλά τα περί πανδημίας είναι φιάσκο κατ΄εντολή του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, που προσπαθεί να επιβάλει παγκόσμια δικτατορία» υποστήριξε ο ιερομόναχος. «Η εκκλησία είναι χώρος ιερός και εδώ υπάρχει ο Θεός, είναι το κατοικητήριο του Θεού και των Αγίων , οι άγιοι θεραπεύουν, δεν νοσείς από τους αγίους» δήλωσε.

Δείτε όσα δήλωσε στην ΕΡΤ:

Διαβάστε ακόμα:

Ο Τόλης Βοσκόπουλος έγινε 80 ετών και το γιόρτασε μαζί με την Άντζελα Γκερέκου!

Η Νεσχάν Μουλαζίμ ξέσπασε για την Αγιά Σοφιά και τη μετατροπή της σε τζαμί

Θοδωρής Φραντζέσκος: Ξύρισε το μουστάκι του και έγινε άλλος άνθρωπος!

Keywords
Τυχαία Θέματα