Κατερίνα Καραβάτου: Οι φωτογραφίες με τα παιδιά της από τις διακοπές τους στην Άνδρο

Διακοπές στην Άνδρο κάνει η Κατερίνα Καραβάτου μαζί με τα παιδιά της. Μετά το τέλος των επαγγελματικών της υποχρεώσεων στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» η παρουσιάστρια έφυγε για τον κοντινό προορισμό μαζί με την Αέλια και τον μικρό Αρίωνα.

Μάλιστα στο νησί βρέθηκε και με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Μαριέλλα Σαββίδου…

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ο

Φώντας και η παρέα του…

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerinakaravatou (@katerinakaravatou) στις 26 Ιούλ, 2020 στις 7:07 πμ PDT

Μαζί με τα παιδιά της, η παρουσιάστρια απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα, αλλά και ατελείωτα παιχνίδια και ανεμελιά. Μια γεύση από τις όμορφες στιγμές τους, έδωσε στους followers τους το απόγευμα της Κυριακής απαθανατίζοντας την Αέλια να αγναντεύει τη θάλασσα, αλλά και τον Αρίωνα να ετοιμάζεται να ρίξει μια «βόμβα» νερού.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#Αέλια

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerinakaravatou (@katerinakaravatou) στις 26 Ιούλ, 2020 στις 8:54 πμ PDT

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Και καθώς κάθομαι αργά το βράδυ βλέποντας τις φωτογραφίες της μέρας – υποθέτω έτσι μπορεί να κάνετε κι εσείς – μ έπιασε να ποστάρω και αυτή. Ίσως επειδή έβαλα προηγουμένως μια της Αέλιας. Ίσως επειδή τον βλέπω και δεν τον χορταίνω. Ίσως επειδή έχουν πια κοιμηθεί κι έχω την πολυτέλεια να ξανασκεφτώ το πρωινό μπουγέλο. Ίσως γιατί απλώς έτσι αισθάνομαι ότι θα ήθελα να μου/μας πω καληνύχτα: με μια άγρια χαρά κι ελπίδα για το μέλλον. #Αρίωνας

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerinakaravatou (@katerinakaravatou) στις 26 Ιούλ, 2020 στις 3:28 μμ PDT

“Και καθώς κάθομαι αργά το βράδυ βλέποντας τις φωτογραφίες της μέρας – υποθέτω έτσι μπορεί να κάνετε κι εσείς – μ έπιασε να ποστάρω και αυτή. Ίσως επειδή έβαλα προηγουμένως μια της Αέλιας. Ίσως επειδή τον βλέπω και δεν τον χορταίνω. Ίσως επειδή έχουν πια κοιμηθεί κι έχω την πολυτέλεια να ξανασκεφτώ το πρωινό μπουγέλο. Ίσως γιατί απλώς έτσι αισθάνομαι ότι θα ήθελα να μου/μας πω καληνύχτα: με μια άγρια χαρά κι ελπίδα για το μέλλον.”, έγραψε η Κατερίνα Καραβάτου συνοδεύοντας τη φωτογραφία του γιου της.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Τόλης Βοσκόπουλος έγινε 80 ετών και το γιόρτασε μαζί με την Άντζελα Γκερέκου!

Η Νεσχάν Μουλαζίμ ξέσπασε για την Αγιά Σοφιά και τη μετατροπή της σε τζαμί

Θοδωρής Φραντζέσκος: Ξύρισε το μουστάκι του και έγινε άλλος άνθρωπος!

Keywords
Τυχαία Θέματα