Στέλιος Χανταμπάκης: Αυτό είναι το πρόγραμμα γυμναστικής και διατροφής που ακολουθεί!

Ο Στέλιος Χανταμπάκης αποκάλυψε στο περιοδικό People, το πρόγραμμα γυμναστικής και διατροφής που ακολουθεί για να διατηρείται fit.

«Η πιο δύσκολη γυμναστική είναι τα παιδιά μου! Μια γυμναστική που κάνω κάθε μέρα στην παιδική χαρά! Κατά τα άλλα προσπαθώ να κάνω προπόνηση 3 φορές την εβδομάδα.», ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Παίζω ποδόσφαιρο κάθε εβδομάδα με φίλους και φροντίζω να αθλούμαι χειμώνα καλοκαίρι κάνοντας σπορ, όπως είναι η ορειβασία ή το σκι».

Όσο για τη διατροφή που ακολουθεί, αποκάλυψε: «Αυτό που κάνουμε οικογενειακώς είναι να προσπαθούμε να τρώμε τα πάντα. Μία φορά την εβδομάδα έχω free day οπότε μπορώ να φάω και το γλυκό μου. Προσέχω αλλά δεν αποφεύγω κάτι. Μου αρέσουν τα δυνατά κορμιά που μπορεί να μην έχουν την απίστευτη γράμμωση, αλλά έχουν υγεία. Δεν θέλω να στερούμαι και για να έχω γραμμωμένο σώμα να κόβω από τη διατροφή μου τους υδατάνθρακες π.χ. για είκοσι μέρες. Αποφεύγω τις ακρότητες. Νομίζω πως όταν γυμναζόμαστε πρέπει να παίρνουμε θερμίδες και να μην σκεφτόμαστε τόσο τη γράμμωση, όσο την υγεία μας».

Διαβάστε ακόμη:

Γενέθλια στο Παρίσι για τη Σίσσυ Χρηστίδου: Η έκπληξη και ο Έλληνας παρουσιαστής που συνάντησε!

Keywords
Τυχαία Θέματα