Σμαράγδα Καρύδη: Η περιπέτεια υγείας του πατέρα της και η κατάστασή του σήμερα

Συνέντευξη στην εφημερίδα Real Life παραχώρησε η Σμαράγδα Καρύδη, η οποία αναφέρθηκε και στον πατέρα της, Ντίνο Καρύδη. Συγκεκριμένα, μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο αγαπημένος ηθοποιός, το καλοκαίρι που μας πέρασε.

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξης της:

Το καλοκαίρι

αυτό ήταν πολύ δύσκολο για εσένα και λόγω της περιπέτειας του πατέρα σου, του καλού ηθοποιού Ντίνου Καρύδη.

Ευτυχώς, τώρα είναι σε ανάρρωση στο σπίτι μετά το έμφραγμα που έπαθε. Είχε καλούς γιατρούς και τον πρόλαβαν με το μπαλονάκι που έβαλαν, αλλά δυστυχώς μετά ταλαιπωρήθηκε με ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις, που μας κράτησαν αρκετά μέσα.

Είναι γερή κράση ο Ντίνος, δεν τον φοβάμαι.

Είναι, όντως! Και πηγαίνει πολύ καλύτερα.

Εχει «έρωτα» μαζί σου. Μιλά συνέχεια για σένα, ανεβάζει φωτογραφίες στο Facebook.

Εχει, ναι. Οπως έχει και στο σπίτι δεκάδες φωτογραφίες, όπως έχει και στα καμαρίνια των θεάτρων που παίζει. Μπαίνω σε άλλα θέατρα και βλέπω τη φάτσα μου (σ.σ.: γελάει)!

Εσύ του εκφράζεις την αγάπη σου;

Δημόσια όχι, αλλά ιδιωτικά ναι! Ελπίζω να μην έχει παράπονο. Κάνω ό,τι μπορώ κι εγώ, τι να σου πω; Αλλοι είναι πιο εκδηλωτικοί. Σημασία έχει η ουσία. Και η ουσία είναι ότι τον αγαπάω πάρα πολύ. Να, είδες; Με βάζεις και το λέω δημόσια!

Είσαι αισιόδοξο πλάσμα, Σμαράγδα;

Ναι, είμαι. Κοιτάζω μπροστά πάντα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχω και εγώ κάποια σκοτάδια. Ξέρεις τι μου έρχεται στον νου; Κάτι που λέγεται στις «Μάγισσες»: κλαίμε για τη συμφορά μας και μετά σκουπίζουμε τα δάκρυά μας και πάμε παρακάτω. Πάω μπροστά, έχοντας πλάι μου ανθρώπους που με αγαπούν και με στηρίζουν. Και ψάχνω να βρω πάντα το φως και ό,τι θετικό υπάρχει.

Διαβάστε ακόμη:

Ανανεωμένη η Βίκυ Χατζηβασιλείου-Η αλλαγή που έκανε στο χρώμα των μαλλιών της!

Keywords
Τυχαία Θέματα