Στέφανος Κασσελάκης: Συγκινημένοι οι γονείς του μετά την εκλογή του -Οι on camera δηλώσεις τους

Ο Στέφανος Κασσελάκης εξελέγη νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με ποσοστό 56,69%, έναντι της Έφης Αχτσιόγλου, η οποία συγκέντρωσε το 43,31% των ψήφων.

Αμέσως μετά τη νίκη του Στέφανου Κασσελάκη, οι γονείς του, Θοδωρής Κασσελάκης και Λία Κασσελάκη, μίλησαν στις κάμερες των τηλεοπτικών συνεργείων και -μεταξύ άλλων- δηλώσαν υπερήφανοι για εκείνον.

«Νιώθω υπερήφανη και συγκινημένη για τον γιο μου, γι’ αυτό άλλωστε έκανα και τόσο μεγάλο ταξίδι. Του έδωσα ένα μεγάλο μητρικό φιλί και του είπα συγχαρητήρια.

Να είναι γερός, ευτυχισμένος και πετυχημένος στη ζωή του», ανέφερε η Λία Κασσελάκη μετά τη νίκη του γιου της στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

«Είμαι πάρα πολύ συγκινημένος, φαίνεται νομίζω. Ανανέωση και ελπίδα. Να είναι έντιμος, σοβαρός, να ενδιαφερθεί για τον λαό και ο λαός για τον Στέφανο. Είμαστε μία πολύ δεμένη οικογένεια και πολύ καλοί άνθρωποι», σημείωσε από την πλευρά του ο πατέρας του Στέφανου Κασσελάκη.

Οι δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη μετά τη νίκη του

«Ευχαριστώ τα 150.000 μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που ψήφισαν και έδειξαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ και θα κερδίσει από εδώ και πέρα. Το τελευταίο ευχαριστώ πάει στην οικογένειά μου. Όλη την οικογένειά μου που είναι εδώ στην Ελλάδα, ξαδέρφια, θείους ανίψια και να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τον αδερφό μου, την μητέρα και τον πατέρα μου. Αλλά πάνω απ΄όλα, την δική μου προσωπική οικογένεια και αυτή είναι ο Τάιλερ. Να πω στον Τάιλερ ευχαριστώ. Είσαι ο λόγος που είμαι εδώ», δήλωσε ο Στέφανος Κασσελάκης στις τηλεοπτικές κάμερες αμέσως  μετά τη νίκη του στις εκλογές.

Διαβάστε επίσης:

Ανδρέας Μικρούτσικος: Επέστρεψε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» -«Έπαθα κορονοϊό -Ο Κασσελάκης φταίει!»

Στάθης Σχίζας: Η αντίδρασή του, όταν ρωτήθηκε για τον τσακωμό με την Παναγιώταρου σε νυχτερινό κέντρο

Μπέττυ Μαγγίρα για Μαρία Αντωνά: «Δεν είναι ευχάριστο αυτό που συμβαίνει»

Keywords
Τυχαία Θέματα