Πώς φοράνε τα σορτς στην ιταλική πρωτεύουσα της μόδας τα πιο cool κορίτσια -Κρατήστε σημειώσεις!

11:03 25/9/2023 - Πηγή: InStyle

Στην καρδιά του Μιλάνου χτυπάει ένας ρυθμός που προκαλεί τις αισθήσεις και εμπνέει τη μόδα. Ο λόγος που η ιταλική πόλη ξεχωρίζει ως πρωτεύουσα της μόδας είναι απλός: είναι το μέρος που δεν φοβάται να πειραματιστεί, να ανακατέψει τα χρώματα, τα υφάσματα και τα στιλ. Είναι εκεί που οι τάσεις δημιουργούνται και οι συνδυασμοί γίνονται έργα τέχνης. Το Μιλάνο, οι γυναίκες του και οι σχεδιαστές του εμπνέουν με τη απαράμιλλη φινέτσα τους και την ανεπιτήδευτη κομψότητα κι ο υπόλοιπος κόσμος απλά ακολουθεί! Όπως θα ακολουθήσουμε κι εμείς τους τρόπους με τους οποίους οι Μιλανέζες φοράνε τα σορτς.

MFW:
Το street style στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνο είναι αληθινή αποκάλυψηΚοτλέ σορτς με δερμάτινες μπότες

Το κοτλέ σορτς είναι το απόλυτο must-have της εποχής, το οποίο θα πρωταγωνιστήσει και τον χειμώνα. Συνδυάζεται ιδανικά με δερμάτινες μπότες που φτάνουν ως τους μηρούς, δημιουργώντας ένα συναρπαστικό «πάντρεμα» cozy αισθητικής και έντονου δυναμισμού.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexandra Pereira (@alexandrapereira)

Sequin σορτς με μαύρο καλσόν και δερμάτινη καμπαρντίνα

Για τις νύχτες στο Μιλάνο ή και στη δική σας πόλη, τα σορτς αποκτούν παγιέτες. Σε συνδυασμό δε με μαύρα καλσόν και δερμάτινες καμπαρντίνες, δημιουργούν το πιο λαμπερό και αινιγματικό look που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pipa Tavares (@pipatavaress)

Πλεκτό σορτς με μπαλαρίνες και ψηλές κάλτσες

Η κομψότητα σε συνδυασμό με την απόλυτη άνεση! Τα πλεκτά σορτς φοριούνται πλέον και με μπαλαρίνες και οι ψηλές κάλτσες είναι αυτές που δίνουν τον τόνο της ζεστασιάς. Παιχνιδιάρικο, εύκολο και τέλειο για τα κρύα πρωινά στην πόλη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SOFIA COELHO (@sofiamcoelho)

Ψηλόμεσο σορτς με λευκό πουκάμισο και ζώνη ροζέτα

Οι γυναίκες του Μιλάνου αγαπούν την ψηλόμεση εφαρμογή γιατί πολύ απλά κολακεύει όσο καμία τις καμπύλες. Επομένως, φοράνε τα σορτς τους ψηλά και τα σετάρουν κλασικά με λευκό πουκάμισο. Η ζώνη ροζέτα δε, φέρνει την άνοιξη στο φθινόπωρο, γεγονός που μας αρέσει εξαιρετικά πολύ!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emili Sindlev (@emilisindlev)

Σορτς σε μορφή σλιπ με μαύρο καλσόν

Το αναπάντεχο, το τολμηρό, το απόλυτα σέξι. Τα σορτς σε μορφή σλιπ αποτελούν πλέον τάση και οι πιο κομψές γυναίκες γνωρίζουν καλά πως φοριούνται μόνο με μαύρο καλσόν. Κι αφήστε όσους δεν ξέρουν, να σας αποκαλούν «Σούπερμαν»!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη John Haz | Photographer (@johaze_)

Αθλητικό Σορτς: 4 τρόποι να το εντάξετε στα πιο μοντέρνα athleisure looks

Keywords
Τυχαία Θέματα