Σταυρούλα Χρυσαειδή – Παναγιώτης Τριβυζάς: Υπέγραψαν το διαζύγιό τους

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή και ο Παναγιώτης Τριβυζάς χώρισαν οριστικά μετά από περίπου τρεις μήνες γάμου. Η πρώην παίκτρια του Survivor και ο αθλητής υπήρξαν ζευγάρι για 5,5 χρόνια και τον περασμένο Σεπτέμβρη επισφράγισαν την αγάπη τους με τον θρησκευτικό γάμο τους. Ωστόσο, αυτός ο γάμος δεν έμελλε να κρατήσει και έτσι εδώ και λίγο καιρό ζουν χωριστά.

«Δεν μπορώ να πω ότι δεν ισχύει εφόσον έχει μαθευτεί από όλα τα media. Δεν θέλω να μαθεύεται η προσωπική μου ζωή, θέλω να υπάρχουν

κάποια όρια και δεν θέλω να ξεπερνιούνται. Απ’ όσο ξέρω η Σταυρούλα θα είναι στο Survivor. Το ότι χωρίσαμε, δεν έχει να κάνει με τη συμμετοχή της στο All Star Survivor», δήλωσε αρχικά ο Παναγιώτης Τριβυζάς στο «Mega Καλημέρα».

Όταν ο αθλητής ρωτήθηκε για το αν του φάνηκε απότομος ο τρόπος που χώρισαν, ο ίδιος αρκέστηκε να αναφέρει: «Όλα καλά, προχωράμε». Αμέσως μετά την προβολή του βίντεο, η Άννα Ζηρδέλη αποκάλυψε πως το ζευγάρι είχε χωρίσει και πριν μπει η Σταυρούλα Χρυσαειδή στο Survivor, υποστηρίζοντας πως υπήρχε σοβαρός λόγος. Να σημειωθεί ότι οι δυο τους επρόκειτο να παντρευτούν πριν από το reality, όμως ο γάμος ακυρώθηκε.

Η Μαρία Αντωνά αποκάλυψε χθες μέσα από την εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» ότι υπάρχει έντονη φημολογία που θέλει να έχει μπει τρίτο πρόσωπο ανάμεσά τους: «Βλέπω έναν άντρα πολύ πληγωμένο… Η αλήθεια είναι ότι έχει υπάρξει μια πάρα πολύ έντονη φημολογία για ένα τρίτο πρόσωπο που έχει μπει στη σχέση τους και ήταν η αιτία που ο Παναγιώτης πληγώθηκε. Χρονικά δεν ξέρω πως έχει συμπέσει με την περίοδο της σχέσης, ήταν κάτι που συνέβη πιο πριν και τώρα μαθεύτηκε; Δεν ξέρω τι ακριβώς έχει συμβεί. Εγώ κάτι τέτοιο έχω ακούσει να σας πω την αλήθεια».

Διαβάστε ακόμα:

 Νίκος Ξανθόπουλος: Διασωληνωμένος σε ιδιωτική κλινική

Madwalk – Δανάη Λιβιεράτου: Η άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση της 20χρονης κόρης των Αδάμ – Λιβιεράτου

 Αργύρης Πανταζάρας: Η πρώτη φωτογραφία με τη Σίσσυ Τουμάση μετά τις φήμες για τη σχέση τους

Keywords
Τυχαία Θέματα