Νίκος Ξανθόπουλος: Διασωληνωμένος σε ιδιωτική κλινική

Πολύ δύσκολες είναι οι τελευταίες ημέρες για τον Νίκο Ξανθόπουλο, καθώς νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική. Νέο δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso» και του δημοσιογράφου Νίκου Νικόλιζα αναφέρει πως ο σπουδαίος καλλιτέχνης έχει διασωληνωθεί, με τους γιατρούς να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να αντιμετωπίσουν τα καρδιολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Ο Νίκος Ξανθόπουλος δίνει τη μεγαλύτερη μάχη για τη ζωή του, έχοντας στο πλευρό του την οικογένεια κι όλους τους αγαπημένους του φίλους. Τα θέματα της υγείας του είναι σοβαρά και το άγχος των οικείων του μεγάλο,

όμως όλοι ελπίζουν πως τα προβλήματα θα ξεπεραστούν και εκείνος θα επιστρέψει στο σπίτι του. Οι μέρες που ακολουθούν είναι κρίσιμες για την υγεία του.

Η υγεία του Νίκου Ξανθόπουλου φαίνεται πως άρχισε να κλονίζεται από τον περασμένο Μάιο, όταν η σύζυγός του, η πολυαγαπημένη του Εριφύλη, αντιμετώπισε ένα σοβαρό θέμα με την υγεία της και χρειάστηκε να νοσηλευτεί για ένα μεγάλο διάστημα. Ωστόσο, η ίδια ανάρρωσε και επέστρεψε στο σπίτι της. Όλη η οικογένεια τώρα βρίσκεται αυτές τις ημέρες στο πλευρό του Νίκου Ξανθόπουλου.

Διαβάστε ακόμα:

 Madwalk – Δανάη Λιβιεράτου: Η άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση της 20χρονης κόρης των Αδάμ – Λιβιεράτου

 Αργύρης Πανταζάρας: Η πρώτη φωτογραφία με τη Σίσσυ Τουμάση μετά τις φήμες για τη σχέση τους

 Mariah Carey: Δεν φαντάζεστε πόσα χρήματα βγάζει κάθε χρόνο από το «All I Want For Christmas is You»

Keywords
Τυχαία Θέματα