Mariah Carey: Δεν φαντάζεστε πόσα χρήματα βγάζει κάθε χρόνο από το «All I Want For Christmas is You»

Αναμφίβολα, κάθε χρόνο με το που μπει ο Δεκέμβρης το πρώτο τραγούδι που θα ακούσουμε στο ραδιόφωνο ή θα προσθέσουμε στην playlist μας είναι το «All I want for Christmas is you» της Mariah Carey. Από το 1994 που κυκλοφόρησε μέχρι σήμερα ακούγεται ξανά και ξανά την περίοδο των Χριστουγέννων, αποτελώντας πλέον το τραγούδι – σήμα κατατεθέν των γιορτών.

Το μεγαλύτερο ποσοστό του πλανήτη έχει ακούσει έστω μία φορά το τραγούδι – άσμα της Mariah Carey για τα Χριστούγεννα,

που έχει «σπάσει» κάθε ρεκόρ προβολών στις διαδικτυακές πλατφόρμες και φυσικά πωλήσεων. Τι κι αν το «All I want for Christmas is you» κυκλοφόρησε πριν από 28 χρόνια, εξακολουθεί να συντροφεύει γενιές και γενιές με τους στίχους του.

Αλήθεια, όμως, έχετε σκεφτεί ποτέ πόσα χρήματα εισπράττει κάθε χρόνο η Mariah Carey από το συγκεκριμένο τραγούδι; Καθίστε, γιατί πρόκειται για ένα αστρονομικό ποσό που «χτυπάει» κόκκινο. Σύμφωνα, λοιπόν, με ένα άρθρο του Economist, η διάσημη τραγουδίστρια μέχρι τον Δεκέμβριο του 2019 είχε βάλει στον τραπεζικό λογαριασμό της 53.000.000€.

Ειδικότερα, υπολογίζεται πως κάθε χρόνο το αγαπημένο χριστουγεννιάτικο τραγούδι χαρίζει στην Mariah Carey περίπου 2.000.000€ χωρίς εκείνη να χρειάζεται να κάνει τίποτα. Ναι, ναι καλά διαβάσετε!

Καλά Χριστούγεννα!

Διαβάστε ακόμα:

 Κατερίνα Στικούδη – Βαγγέλης Σερίφης: 14 χρόνια μαζί! Οι ευχές για τα γενέθλιά του

 Cash or Trash – Νίκος Κοκλώνης: Πούλησε αντικείμενα από τη μεγάλη συνάντηση Βίσση – Βανδή

 Εβελίνα Παπούλια για Γιώργο Λιάντο: «Χωρίσαμε και στον μήνα επάνω τα έφτιαξε με μια άλλη κοπέλα»

Keywords
Τυχαία Θέματα