Τα στιλιστικά κόλπα που θα κάνουν κάθε look να δείχνει πανάκριβο, ενώ δεν είναι

08:05 27/7/2023 - Πηγή: InStyle

Το να χτίζει κάποιος ένα κομψό outfit είναι μια μορφή τέχνης, που μπορεί να πάρει χρόνια για να τη μάθει κάποιος.

Ωστόσο, όπως κάθε άλλο καλλιτεχνικό μέσο, υπάρχει πάντα χώρος για να αναπτύξετε τις δεξιότητες σας σε αυτό. Είναι κάτι που οι άνθρωποι της μόδας αναλύουν τακτικά. Ωστόσο, αν η διαδικασία της σύνθεσης ενός κομψού συνόλου (το οποίο δείχνει και ακριβό ενώ δεν είναι), σας φαντάζει βουνό, μην ανησυχείτε, είμαστε εδώ για να το κάνουμε πιο απλό με μερικές χρήσιμες συμβουλές και κόλπα.

Θέλετε τα it σκουλαρίκια Bottega Veneta αλλά έχετε μικρό budget; Bρήκαμε τις εναλλακτικές

Ανεξάρτητα

από το προσωπικό σας στιλ, τα χρώματα που φοράτε ή τα κομμάτια που συνθέτουν αυτήν την στιγμή την γκαρνταρόμπα σας… υπάρχουν τρόποι για να κάνετε το look σας να φαίνεται πιο ακριβό.

Διατηρήστε την ισορροπία

Ένα εύκολο tip στη δημιουργία ενός κoμψού outfit είναι η ισορροπία. Eνας άλλος γρήγορος τρόπος για να κάνετε ένα σύνολο να φαίνεται premium είναι να διατηρήσετε τη μονοχρωμία στα ρούχα και να μοιράσετε τα αξεσουάρ σας ισόποσα, όπως εδώ η Rosie Huntington-Whiteley με τα βραχιόλια της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rosie HW (@rosiehw)

To outfit που δείχνει πάντα ακριβό – Πώς να το φορέσετε τώραΠαίξτε με τις αναλογίες

Ενώ ορισμένα ρούχα έχουν σχεδιαστεί για να φοριούνται εφαρμοστά στο σώμα, εκείνα που δεν το κάνουν έχουν την τάση να δείχνουν πιο πολυτελή. Εάν είστε μεταξύ των μεγεθών, προτείνουμε πάντα να επιλέγετε το μεγαλύτερο, το πιο oversized. Στην πραγματικότητα, οι σκόπιμα χαλαρές σιλουέτες φαίνονται συχνά πιο ακριβές, όπως αποδεικνύει εδώ η Sasha Mei.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sasha Mei (@sasha.mei)

Ακολουθήστε τον κανόνα 2×2

Η θεωρία 2×2 του TikTok είναι μια πολύ απλή εξίσωση. Ουσιαστικά σημαίνει τον συνδυασμό δύο πιο επίσημων κομματιών -σε αυτήν την περίπτωση, μπαλαρίνες και μια tailored μίνι φούστα- με δύο casual αντικείμενα – εδώ, ένα μπλουζάκι και πλεκτό, ριγμένο στους ώμους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Symphony of Silk | Lorna | London (@symphonyofsilk)

Η δύναμη της μονοχρωμίας

Ίσως το πιο παλιό στιλιστικό κόλπο, το να φοράτε ένα τόνο από πάνω μέχρι κάτω είναι ο ευκολότερος τρόπος για να συνδυάσετε ένα ρούχο, ειδικά αν ο απώτερος στόχος σας είναι να φαίνεστε κομψή. Είναι ένα hack που χρησιμοποιεί τακτικά η Monikh Dale και το οποίο εμφανίζεται συχνά στο feed της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Monikh (@monikh)

Η σεζόν του Λέοντα: Τι δεν πρέπει να λείπει από την γκαρνταρόμπα της βασίλισσας του ζωδιακού

Keywords
Τυχαία Θέματα