Πανιώνιος: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο 31χρονος μπασκετμπολίστας Ντόνοβαν Μάρσαλ Τζόνσον

Ο Αμερικανός μπασκετμπολίστας Ντόνοβαν Μάρσαλ Τζόνσον «έχασε» τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα και η είδηση του θανάτου του έχει σοκάρει τη μπασκετική κοινότητα.

Την περασμένη σεζόν, ο 31χρονος διέπρεψε με τη φανέλα του Αμύντα στην Elite League (πρώην Α2) και πριν από λίγες μέρες ανακοινώθηκε απ’ τον Πανιώνιο.

Τη θλιβερή είδηση έκανε γνωστή ο manager του, Ζώης Χρήστου, με ανάρτησή του στο Facebook.

Η
συγκινητική ανάρτηση του Ζωή Χρήστο για τον τραγικό θάνατο του Ντόνοβαν Μάρσαλ Τζόνσον

«Ήσουν ένας από τους καλύτερους παίκτες του πρωταθλήματος μας. Όχι απλά ένας παίκτης που έκανε τη δουλειά του, αλλά ένας μεγάλος μαχητής και πραγματικά νικητής!! Ήσουν ένας από εμάς, μέρος του ελληνικού λαού. Όλοι μας σε αγαπήσαμε!!

Η οικογένειά σου, οι φίλοι σου, οι άνθρωποί σου, όπου κι αν ζούσες και έπαιζες μιλούν για τον μεγάλο Ντόνοβαν. Για μένα προσωπικά, ήσουν ένα από τα καλύτερα παιδιά που γνώρισα ποτέ και είμαι πραγματικά πολύ περήφανος για σένα!! Περίμενα να σε δω να παίζεις ξανά εδώ, όπως με ρώτησες, εδώ στην Ελλάδα… Όμως, ο Θεός αποφάσισε να δει να παίζεις στον ουρανό…!! Θα μας λείψει το χαμόγελό σου, φίλε….Θα είσαι πάντα μέρος της ζωής μου!», έγραψε ο Χρήστος Ζωής για την απώλεια του μπασκετμπολίστα.

Διαβάστε επίσης:

Sinead O’ Connor: Πέθανε σε ηλικία 56 ετών η θρυλική τραγουδίστρια

4 λόγοι που νιώθεις ότι το στομάχι σου θα σκάσει – και πώς θα γλιτώσεις

Κωνσταντίνος Αργυρός: Θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά; Όλη η αλήθεια

Keywords
Τυχαία Θέματα