Στάθης Σχίζας: Αποκαλύπτει τι του λέει η κόρη του για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Ο Στάθης Σχίζας παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Open Weekend» και την Πέννυ Καβέτσου.

Ο νικητής του «Survivor 2022» μίλησε -μεταξύ άλλων- για την All Star εκδοχή του reality επιβίωσης, απάντησε στις πρόσφατες δηλώσεις του πρώην συζύγου της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου, ενώ αποκάλυψε και τι του λέει η κόρη του για την σύντροφό του.

Για το «Survivor All Star»: «Μου έχει γίνει πρόταση για το “Survivor All Star”, θα είναι αστείο να σου πω ότι δεν έχει γίνει. Έχουμε συζητήσει,

με τιμάει πολύ αλλά δεν είναι κάτι δεδομένο. Με τα χρήματα εκτός του ότι είμαι εντάξει, γιατί είναι ένα πάρα πολύ μεγάλο ποσό σήμερα, το θεωρώ και δίκαιο όλοι να παίρνουμε τα ίδια ανεξαρτήτως νικητή. Αν πάω η Αλεξάνδρα και η κόρη μου θα μου λείψουν περισσότερο από όλους».

Για τις δηλώσεις του Αριστομένη Γιαννόπουλου: «Άμα δεν έχει το πάνω χέρι η γυναίκα σου, σημαίνει ότι δεν την γουστάρεις τη γυναίκα σου. Έτσι το ‘χω εγώ στο μυαλό μου. Τις γυναίκες μας τις έχουμε βασίλισσες, τις φροντίζουμε, τις προσέχουμε. Αν δεν έχει και το πάνω χέρι, σημαίνει ότι δεν τη γουστάρουμε και πάρα πολύ».

Για την κόρη του και την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Επίσημα είμαστε μαζί με την Αλέξανδρα, πόσο πιο επίσημα; Μαζί μένουμε, μαζί βγαίνουμε. Ο γάμος για μένα είναι ένα χαρτί. Ξέρεις πόσα ζευγάρια είναι παντρεμένα αλλά δυστυχισμένα; Εγώ προτιμάω να είμαι ανύπαντρος αλλά ευτυχισμένος. Η κόρη μου δεν έχει δει την Αλεξάνδρα πολλές φορές. Δεν προλαβαίνουμε κιόλας, γιατί φεύγουμε το πρωί και γυρνάμε το βράδυ. Το παιδί κοιμάται από τις 9, έχει σχολείο, φροντιστήριο… Ξέρει τα πάντα για μένα και την Αλεξάνδρα. Της αρέσει κιόλας. Μου λέει ότι είναι πολύ ωραία η Αλεξάνδρα. Τη συμπαθεί πάρα πολύ».

Διαβάστε επίσης:

Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Στριμώχτηκα στη γωνία ενός γραφείου υψηλόβαθμου στελέχους δισκογραφικής εταιρείας που τον ξέρετε όλοι»

«Δεν θέλω να θυμάμαι τη συνεργασία μου με τον Δημήτρη Σκουλό, ήταν τραγική εμπειρία»

Keywords
Τυχαία Θέματα