Σοκάρει ο Βασίλειος Κωστέτσος: «Έχω υπάρξει στην ζωή μου δυο φορές θύμα παιδοφιλίας»

Σε βραδινή του έξοδο συνάντησαν η κάμερα της εκπομπή «Open Weekend» και η δημοσιογράφος Βίκυ Δέτσικα τον Βασίλειο Κωστέτσο.

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας μίλησε -μεταξύ άλλων- για το «My Style Rocks» και τα πρόσωπα που έχουν για την παρουσίαση του show, ενώ παράλληλα προχώρησε σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη για την παιδική του ηλικία.

«Μου αρέσει πάρα πολύ η Κατερίνα Καραβάτου. Την αγαπώ, την εκτιμώ. Είναι μία πολύ σωστή επιλογή, μακάρι να κάτσει. Η Κωνσταντίνα μου αρέσει πολύ. Στεναχωρήθηκα με το bullying που της έγινε πρόσφατα.

Όπως έγραψα και στο Instagram μου: μια γυναίκα η οποία είναι έγκυος και κυοφορεί ένα έμβρυο, δεν την πειράζεις ποτέ», είπε αρχικά ο Βασίλειος Κωστέτσος.

Στη συνέχεια, με αφορμή το σκάνδαλο του οίκου Balenciaga, ο σχεδιαστής προχώρησε σε μία σοκαριστική εξομολόγηση, αποκαλύπτοντας πως έχει πέσει δύο φορές θύμα παιδοφιλίας.

«Όποιος κουβαλάει τσάντα Balenciaga για εμένα είναι σαν να γράφει επάνω “παιδόφιλος/η”. Έχω βιώσει κι ο ίδιος σε μικρή ηλικία, λίγο πριν γίνω έφηβος 12-13 χρονών, ένα είδος παιδοφιλίας απέναντί μου. Το έχω υποστεί, όμως με προστάτευσαν όλα αυτά με τα οποία με μεγάλωσαν οι γονείς μου και ξέφυγα. Κι άλλη μια φορά που με προστάτευσαν κάποιοι άλλοι. Οπότε μπορώ να έχω άποψη ο ίδιος για την παιδοφιλία», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης: 

Κατερίνα Μητσοτάκη: Η εξομολόγηση για τη μάχη της με τον καρκίνο -«Καλύτερα να ταλαιπωρηθείς παρά να πεθάνεις»

Open Weekend: Εκτός εκπομπής η Μαρία Φραγκάκη -Εισήχθη εκτάκτως στο νοσοκομείο

Αγγελική Νικολούλη: «Ήταν ενημερωμένος για την υπόθεση και αποχώρησε από το πλατό του “Τούνελ”»

Keywords
Τυχαία Θέματα