Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Τα σχόλια του Γρηγόρη Μόργκαν κάτω από τις αναρτήσεις της στα social media

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος επέλεξαν να χωρίσουν τους δρόμους τους μετά από περίπου πέντε χρόνια σχέσης, όπως αποκάλυψε ο Νίκος Γεωργιάδης στο «Πρωινό μας».

Ο δημοσιογράφος ανέφερε χτες (2/12) ότι η Ευρυδίκη Βαλάβανη έχει κάνει ήδη το επόμενο βήμα στην προσωπική της ζωή, αποκαλύπτοντας ότι η ίδια είναι σε σχέση με τον Γρηγόρη Μόργκαν, ο οποίος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από το συμμετοχή του στο «Nomads» του ΑΝΤ1.

Ο ίδιος είναι καλλιτέχνης, παίζει ντραμς και, μάλιστα, στο παρελθόν υπήρξε  σε σχέση με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Μάλιστα, το περασμένο Καλοκαίρι οι δυο τους έκαναν κοινές διακοπές στα Χανιά της Κρήτης και αυτό αποδεικνύεται από μια ανάρτηση που έκανε τον Αύγουστο ο πρώην παίκτης του reality επιβίωσης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

H δημοσιογράφος και ο Γρηγόρης Μόργκαν είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ωστόσο ο καλλιτέχνης έχει κάνει κάποια σχόλια σε αναρτήσεις της Ευρυδίκης Βαλαβάνη.

Συγκεκριμένα, σε μια φωτογραφία στην οποία τη βλέπουμε μέσα στη θάλασσα πάνω σε μια σανίδα του surf, ο Γρηγόρης Μόργκαν έχει βάλει κάποια emoji.

Στην τελευταία ανάρτηση της στο Instagram, ο Γρηγόρης Μόργκαν έγραψε στα σχόλια: «Ωραίο τραγούδι, πώς ονομάζεται το συγκρότημα; Ρωτάω για έναν φίλο. Ευχαριστώ πολύ».

Διαβάστε επίσης:

Open Weekend: Εκτός εκπομπής η Μαρία Φραγκάκη -Εισήχθη εκτάκτως στο νοσοκομείο

Αγγελική Νικολούλη: «Ήταν ενημερωμένος για την υπόθεση και αποχώρησε από το πλατό του “Τούνελ”»

Παγιδευμένοι: Συναγερμός- Ο Άγγελος αποδρά

Keywords
Τυχαία Θέματα