Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η συγκινητική αναφορά στον πατέρα της – «Ήταν σαν να ήθελε να είναι κοντά μου»

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη ήταν η σημερινή καλεσμένη της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο «Happy Day» και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην απώλεια της μητέρας της, όταν εκείνη βρισκόταν στην εφηβεία. Τότε, η παρουσιάστρια προέβη σε μια συγκινητική εξομολόγηση για τον πατέρα της, ο οποίος έχει «φύγει» από τη ζωή.

Ειδικότερα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή περιέγραψε ένα περιστατικό που συνέβη στον γάμο της, λέγοντας πως, όταν πήγαινε στην εκκλησία με τη μητέρα και την αδερφή της που τη συνόδευαν, ρώτησε τον οδηγό του αυτοκινήτου πώς τον λένε και της απάντησε Κωνσταντίνος. Αυτό είναι το όνομα

που είχε και ο πατέρας της.

«Κι εμένα ο μπαμπάς μου έχει φύγει από τη ζωή. Όταν παντρευόμουν, με συνόδευε η μαμά και η αδελφή μου. Μας πήγαινε ένας οδηγός στην εκκλησία. Πιάνουμε την κουβέντα και μου έλεγε για τον γάμο. Τον ρώτησα πώς τον λένε και μου απάντησε Κωνσταντίνος. Κωνσταντίνος ήταν το όνομα του μπαμπά μου», ανέφερε η παρουσιάστρια.

Και κατέληξε: «Εκείνη την ώρα ένιωσα ότι με έναν τρόπο και ο μπαμπάς μου θα ήθελε να είναι εκεί… Ήταν σαν να ήθελε να μου πει “είμαι κι εγώ μαζί σου αυτή τη στιγμή”».

Διαβάστε ακόμα:

 Δήμητρα Κατσαφάδου: Η απίστευτη προσφορά για το «Make-A-Wish» που συγκίνησε το «Πρωινό μας»

 Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Η συγκινητική εξομολόγηση για τον θάνατο της μητέρας της

 Make-A-Wish: Η επίσκεψη της Έλενας Χριστοπούλου και της Ηλιάνας Παπαγεωργίου σε παιδί ευχής

Keywords
Τυχαία Θέματα