Celebrate with CÎROC, CÎROC your city! Αν όχι τώρα, πότε;

Δεκέμβριος σημαίνει εορταστικό mood. Και με το εορταστικό mood εννοούμε να περάσεις καλά, να βγεις με φίλους και να κάνεις celebrate με ό,τι σε κάνει ευτυχισμένη και ευτυχισμένο!

Και η πόλη σου είναι το ιδανικό πεδίο δράσης για τις γιορτές! Αν ζεις στην Αθήνα θα ξέρεις πολύ καλά πως αποτελεί τον τέλειο προορισμό για διασκέδαση.

Κάτι

τελείως λογικό και δικαιολογημένο αφού σου δίνει πολλές επιλογές και καλύπτει πραγματικά κάθε γούστο.

Αν όμως θες να προσθέσεις από εδώ και στο εξής σε όλες τις στιγμές  σου περισσότερη λάμψη και γαλλική φινέτσα, ε τότε χωρίς καμία αμφιβολία πρέπει να κάνεις #CELEBRATEWITHCIROC. Μια σειρά δηλαδή από premium εξόδους και glam outfits που θα συνοδεύονται από τη CÎROC.

Τα παραπάνω τα επιβεβαιώνει στην πράξη με τον καλύτερο τρόπο το CÎROC Squad. Αρκεί να το ακολουθήσεις στις βόλτες του στην Αθήνα,  σε ένα μικρό bar, σε ένα club και φυσικά και στα μπουζούκια.

“Hey Mr. Dj put the Record on”

Τις γιορτές κάτι που ξεκινάει με χαλαρή έξοδο, μπορεί να καταλήξει σε ένα ξέφρενο πάρτι, όπως αυτά που συμβαίνει στο Rock ‘n’ Roll. Δες το outfit της @harapappa και της @_heavensgonnaburnyoureyes_ και πάρε έμπνευση.

Δεν χρειάζεσαι πολλά. Αρκεί να κάνεις τον σωστό συνδυασμό. Εννοείται ότι παγιέτες, strass και metallic υφές όχι μόνο επιτρέπονται, αλλά επιβάλλονται. Και για τις έντονες προσωπικότητες, η faux γούνα, τα edgy αξεσουάρ και τα χρωματιστά παπούτσια είναι must.

“Baby, come on and dance with me”

Η κορύφωση μιας celebrational νύχτας είναι φυσικά το clubbing. Στο απόλυτο dance spot της Αθήνας, το Dybbuk, χορεύεις μέχρι το πρωί στους ρυθμούς της ηλεκτρονικής μουσικής.

Δες τις εμφανίσεις των @harapappa, @andromache_dim και @_heavensgonnaburnyoureyes_και φτιάξε το δικό σου look. Η βάση είναι ίδια, παγιέτες και metallic υφές. Τα key pieces όμως που θα κάνουν τη διαφορά είναι τα αξεσουάρ, bodychains και body jewelries, μακριά σκουλαρίκια με στρας και ασημένιες πέρλες και glam μικρές τσάντες.

“Θέλω στα μπουζούκια απόψε να με πας”

Η απόλυτη ελληνική βραδινή έξοδος σε κάθε πόλη. Ανεβασμένη διάθεση, χορός, γαρύφαλλα και πρώτο τραπέζι πίστα, στο Romeo Club και το Fantasia Live. Δες το style των
@harapappa  και @andromache_dim και κατέλεξε στο δικό σου.

Πρωταγωνιστής η παγιέτα, το απόλυτο trend αυτής της σεζόν, σε μίνι φόρεματα με ντεκολτέ και statement ψηλοτάκουνα πέδιλα ή μποτάκια. Αν όμως την έχεις φορέσει ήδη πολύ και θες κάτι διαφορετικό, επίλεξε ένα φόρεμα στο ίδιο μήκος και ανέδειξε την σέξι πλευρά σου μέσα από ιδιαίτερα cut outs.

Κράτα όλα τα παραπάνω tips που σου έδωσα για το απόλυτο styling των γιορτών και διασκέδασε με την παρέα σου, κάνοντας πραγματικότητα το #CELEBRATEWITHCIROC, δηλαδή μια σειρά από premium βραδινές εξόδους στην πόλη σου, φ0ρώντας τα πιο glam outfits -αυτά που σου περιέγραψα- συντροφιά με υπέροχα cocktails και celebrational moments.

Έτσι οι γιορτές σου θα χτυπούν… ελληνικά, όμως θα έχουν μία γαλλική εσάνς αφού θα συνοδεύονται φυσικά από τη CÎROC.

Απολαύστε υπεύθυνα.
Το παρόν περιεχόμενο απευθύνεται αποκλειστικά σε άτομα άνω των 18 ετών.

Keywords
Τυχαία Θέματα