Σπύρος Πώρος: Το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και η αντίδραση του όταν τον ρώτησαν για τη Φωτεινή Ψυχίδου

Για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του μίλησε στο Happy Day και στην Ελένη Μουστάκη ο Σπύρος Πώρος. Ο γνωστός φωτογράφος υποβλήθηκε σε μια επέμβαση για το γόνατό του και όπως λέει υπήρξε μια ψυχή που του συμπαραστάθηκε πολύ.

««Είχα ένα θέμα με το γόνατό μου κι έκανα εγχείρηση. Είχα στο πλάι μου πάρα πολύ καλό κόσμο που ερχόταν στο νοσοκομείο και με έβλεπε, μου συμπαραστάθηκε και είμαι πολύ ευγνώμων γι’ αυτό. Και ακόμα μια ψυχή που ήρθε και μου συμπαραστάθηκε και την ευχαριστώ πάρα πολύ γι’ αυτό», ανέφερε

συγκεκριμένα.

Το μυαλό όλων πήγε φυσικά στην Φωτεινή Ψυχίδου, η οποία χθες δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία όπου ο Σπύρος Πώρος την έχει στην αγκαλιά του.

Πώς αντέδρασε όμως όταν των ρώτησαν για τα δημοσιεύματα περί επανασύνδεσης;

«Ατιμούτσικο! Δεν βλέπω τηλεόραση, δεν ξέρω τι λένε για μένα», απάντησε μονάχα εκείνος, ο οποίος συνέχισε και να μιλά και για άλλα κομμάτια της ζωής του, όπως την κόρη του, αλλά και τα επαγγελματικά του

«Είμαι υπερήφανος για την κόρη μου που σπουδάζει, αλλά δεν συμφωνώ να γίνει μοντέλο. Στο μόντελινγκ πρέπει να έχεις πολύ καλούς συμβούλους για να σε προστατεύουν. Είναι πολύ εύκολο να γίνεις ματαιόδοξος και να μπεις σε περιπέτειες.

Στο My Style Rocks δεν πήγα γιατί τους έκανε καλύτερα ο Λάκης Γαβαλάς. Την Ζενεβιέβ την ξέρω, αλλά όχι σαν στυλίστρια, την ξέρω από μικρούλα, απ’ έξω, από τα κλαμπ, όταν ερχόμουν διακοπές…», είπε ο Σπύρος Πώρος.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε:

Διαβάστε ακόμα:

Τάσος Χαλκιάς: «Ο πατέρας μου ήρθε και με είδε στο θέατρο 28 χρόνια μετά…»

Άρης Τσάπης: «Όταν έπαιζα στο «Ευτυχισμένοι μαζί» άρχισα να την ακούω. Νόμιζα ότι είμαι εγώ και κανένας άλλος…»

Αυλαία για τα «Μεσάνυχτα» – Δείτε πώς αποχαιρέτησε η Ελεονώρα Μελέτη στο τέλος της εκπομπής της

Keywords
Τυχαία Θέματα