Τάσος Χαλκιάς: «Ο πατέρας μου ήρθε και με είδε στο θέατρο 28 χρόνια μετά…»

Ο Τάσος Χαλκιάς ήταν ο τελευταίος καλεσμένος της εκπομπής «Μεσάνυχτα» με την Ελεονώρα Μελέτη. Ο ηθοποιός σε μια εξομολόγηση ψυχής αναφέρθηκε στο πως έγινε ηθοποιός, αν και αρχικά ήταν να γίνει καπετάνιος. Μια απόφαση η οποία στοίχισε στον πατέρα του, ο οποίος τον παρακολούθησε στο θέατρο 28 χρόνια μετά!

Όπως ανέφερε ο ηθοποιός είχε ερεθίσματα από τις σχολικές παραστάσεις που έπαιζε,

αλλά και από έναν φίλο ο οποίος έφυγε στο εξωτερικό για να γίνει σκηνοθέτης και του είπε να γίνει ηθοποιός ώστε να κάνουν μαζί ταινίες όταν επιστρέψει. Ο Τάσος Χαλκιάς εξομολογήθηκε πως δεν είχε δει θέατρο μέχρι την τελευταία σχολική τάξη…

«Την τελευταία τάξη του λυκείου επείσθη ο πατέρας μου και με πήγε να δω παράσταση στο θέατρο. Ομολογουμένως μαγεύτηκα και δεν έφευγε το μυαλό μου με τίποτα.

Όταν με πήγε το ταξί για να γραφτώ στη σχολή να γίνω καπετάνιος του είπα να στρίψει, γιατί περνώντας από το Εθνικό Θέατρο άλλαξα γνώμη».

«Ο πατέρας μου είχε μεγάλη άρνηση να γίνω ηθοποιός. Ήρθε και με είδε στο θέατρο 28 χρόνια μετά. Όταν ήμουν επαγγελματίας, ήδη, 28 ετών», εξομολογήθηκε ο Τάσος Χαλκιάς φορτισμένος με αυτή την αναφορά και στη συνέχεια σημείωσε: «Δεν ξέρω αν με έβλεπε στην τηλεόραση, δεν νομίζω. Άκουγε ότι ο γιος του έχει γίνει γνωστός αλλά δεν είχε έρθει ποτέ στο θέατρο να με δει. Μιλάγαμε, του έλεγα να έρθει να με δει αλλά δεν απάνταγε. Ίσως να ήταν μετανιωμένος αλλά, επειδή ο πατέρας μου ήταν μεγάλος εγωιστής, δεν ήταν εύκολο να παραδεχθεί τα λάθη του».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή:

Διαβάστε ακόμα:

Η Αγγελική Δαλιάνη δημοσίευσε φωτογραφία της αδερφής της, Παναγιώτας!

“Βγήκαμε αρνητικοί στο τεστ του κορονοϊού αλλά σε λίγο καιρό θα το επαναλάβουμε”

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Η φωτογραφία με μαγιό ενάμιση μήνα μετά τη γέννηση του γιου της!

Keywords
Τυχαία Θέματα