Cargo pants: Τα παντελόνια που έχουν αγαπήσει όλες οι γυναίκες αυτή τη σεζόν

Τα cargo pants είναι τα λεγόμενα στρατιωτικά παντελόνια που οι γυναίκες έχουμε τόσο αγαπήσει μέσα στο 2020. Το καλοκαίρι παραμένουν στη μόδα και τα συναντάμε σε διαφορετικά υφάσματα που είναι πιο ελαφριά και ιδανικά για τις ζέστες αυτής της εποχής. Δεν ξέρεις πώς να τα φορέσεις για να δημιουργήσεις τέλεια looks όλες τις ώρες της ημέρας; Παρακάτω θα δεις μερικές προτάσεις που θα σε εμπνεύσουν!

#1. Η πασίγνωστη influencer, Karen Wazen, φοράει το cargo παντελόνι της σε μπεζ

απόχρωση και το συνδυάζει με crop top. Η ίδια ταιριάζει το χρώμα της μπλούζας της με τη ζώνη της και ολοκληρώνει το look της με πέδιλα.

Tip! Επίλεξε baggy παντελόνια που θα δώσουν περισσότερο στιλ στις εμφανίσεις σου αλλά θα σου χαρίσουν και την άνεση που αναζητάς τους καλοκαιρινούς μήνες.

View this post on Instagram

Hand in hand @eliasbakhazi

A post shared by Karen Wazen Bakhazi كارن وازن (@karenwazen) on Jul 3, 2020 at 3:59am PDT

#2. Mπορείς επίσης να διαλέξεις ένα σχέδιο που να είναι πιο στενό στη μέση και στους γοφούς και πιο φαρδύ στα πόδια. Συνδύασέ το με μια ζώνη αλυσίδας και πρόσθεσε ένα στενό top για να συνθέσεις το τέλειο καλοκαιρινό look.

Tip! Πρόσθεσε πάντα μερικά αξεσουάρ, όπως κολιέ αλυσίδας, γυαλιά ηλίου με πολύχρωμο σκελετό και αρκετά σκουλαρίκια και ear cuffs.

View this post on Instagram

Saturdaze

A post shared by Danielle Bernstein (@weworewhat) on May 2, 2020 at 12:01pm PDT

#3. H πανέμορφη Negin Mirsalehi κάνει τη διαφορά επιλέγοντας cargo φούστα αντί για παντελόνι. Η γνωστή influencer επιλέγει τη φούστα της σε μπεζ χρώμα και την ταιριάζει με ένα απλό λευκό t-shirt σε άνετη γραμμή και ζώνη αλυσίδας. Αν λοιπόν δυσκολεύεσαι να φορέσεις μακρύ παντελόνι τους καλοκαιρινούς μήνες, μπορείς να ακολουθήσεις το παράδειγμα της Negin και να φορέσεις μια cargo skirt, που επίσης αποτελεί τάση της μόδας για αυτό το καλοκαίρι.

View this post on Instagram

Which look is your favorite? Can’t wait to start wearing these simple spring looks again.

A post shared by Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi) on Apr 28, 2020 at 7:02am PDT

Διαβάστε ακόμα: Yπάρχει μια απόχρωση που αγαπάνε φέτος οι περισσότερες influencers! Εσύ θα τη φορέσεις;

O οίκος Dior παρουσίασε τη νέα του digital κολεξιόν και όλος ο κόσμος της μόδας τον αποθέωσε!

Ποια prints προτιμούν στα μαγιό τους γνωστές Ελληνίδες; Δες εδώ τα αγαπημένα τους σχέδια!

Keywords
Τυχαία Θέματα