Σπύρος Μπιμπίλας: «Με κατηγορούν ότι πήγα να ξεπλύνω τον Γεωργούλη»

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε στην πρωινή εκπομπή «MEGA Καλημέρα» για τις δηλώσεις του σχετικά με με τον Αλέξη Γεωργούλη, οι οποίες πολυσυζητήθηκαν τα τελευταία εικοσιτετράωρα.

Τα σχόλια του γνωστού ηθοποιού και προέδρου του ΣΕΗ προκάλεσαν αντιδράσεις στα social media, μετά με τις καταγγελίες της δικηγόρου και στελέχους του ΠΑΣΟΚ για σεξουαλική κακοποίηση και ξυλοδαρμό από τον

Αλέξη Γεωργούλη.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας απάντησε σε όσα του προσάπτουν στην πρωινή εκπομπή του Mega, αναφέροντας πως δεν είναι φίλος με τον Αλέξη Γεωργούλη και πως δέχτηκε έναν κανιβαλισμό μετά από όσα είπε σε συνέντευξή του.

«Κάποιοι πιστεύουν πως εγώ πήγα να ‘’ξεπλύνω’’ τον κ. Γεωργούλη, με τον οποίο δεν είμαστε φίλοι. Δέχτηκα έναν κανιβαλισμό και πριν από την ανακοίνωση του ΣΕΗ, αναγκάστηκα να κάνω και εγώ μία ανακοίνωση και μίλησα για τον κανιβαλισμό στο ΣΕΗ και όχι για τον κ. Γεωργούλη. Αυτό παραποιήθηκε.

Να μην εμπλέκουμε το σωματείο σε κάτι τέτοιο. Ο κόσμος πιστεύει πως το ΣΕΗ είναι δικαστήριο επειδή βοήθησε με το Metoo και ενεπλάκη καθώς ο Αλέξης Γεωργούλης είναι μέλος του. Εμείς θα ακολουθήσουμε τις νόμιμες διαδικασίες», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Διαβάστε ακόμα:

 Θεοφανία Παπαθωμά: Τα πρόσωπα της showbiz που στήριξαν την ανάρτησή της για τον Γεωργούλη

 Μπέττυ Μαγγίρα: «Είχα τέτοια άγχη, που κοιτούσα μισή ώρα τα μάτια της κουζίνας και τον θερμοσίφωνα»

 Έλενα Ράπτη: Μιλά πρώτη φορά για τον νέο της σύντροφο – «Είμαι πολύ ευτυχισμένη»

Keywords
Τυχαία Θέματα