Μπέττυ Μαγγίρα: «Είχα τέτοια άγχη, που κοιτούσα μισή ώρα τα μάτια της κουζίνας και τον θερμοσίφωνα»

Την εξομολόγηση της Demy για το σύνδρομο OCD που πάσχει σχολίασαν η Μπέττυ Μαγγίρα και οι συνεργάτες της στην εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα».

«Το OCD είναι μια πάθηση που έχω και συνδέεται πάρα πολύ με την τελειομανία, με κρατάει πίσω από το να δοκιμάσω κάτι καινούργιο», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Demy.

Η Μπέττυ Μαγγίρα, λοιπόν, εξομολογήθηκε πως υπήρξε μία περίοδος στη ζωή τους που πάλευε με το άγχος και είχε διαταραχές, με αποτέλεσμα

να ελέγχει δεκάδες φορές τα πάντα μέσα στο σπίτι της.

«Σε μια περίοδο που είχα πάρει ένα δάνειο, είχα πάρει ένα διαμέρισμα – μέναμε μαζί με τον Δημήτρη Μάζη τότε – δούλευα από το πρωί μέχρι το βράδυ και είχα τέτοια άγχη να φτιάξω το σπίτι, να διαλέξω τα έπιπλα, να πάω στη δουλειά που είχα πάθει τρέλα…

Κοιτούσα τα μάτια της κουζίνας και τον θερμοσίφωνα μισή ώρα για να σιγουρευτώ ότι είναι κλειστά. Είχα φοβίες… Τότε, μου έλεγε ο Δημήτρης – αν είχαμε ραντεβού στις 9 – να ξεκινήσω από τις 8 να ελέγχω γιατί έκανα καμιά ώρα.

Απορώ πως δεν έφυγε τότε. Αυτό κράτησε μισό χρόνο. Δεν είναι φυσιολογικό», ήταν τα λόγια της παρουσιάστριας.

Στη συνέχεια, η ομάδα της πρωινής εκπομπής του Open αναφέρθηκε πιο συγκεκριμένα στο OCD και ανέφερε ότι όλοι μπορεί να το έχουμε μέσα μας σε μικρό ή μεγάλο βαθμό.

Διαβάστε ακόμα:

 Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η περιπέτεια της παρουσιάστριας με τις… κατσαρίδες

 Σε αμηχανία ο Νίνο με τη «βροχή» ερωτήσεων για τη Josephine

 Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η περιπέτεια της παρουσιάστριας με τις… κατσαρίδες

Keywords
Τυχαία Θέματα