Έλενα Ράπτη: Μιλά πρώτη φορά για τον νέο της σύντροφο – «Είμαι πολύ ευτυχισμένη»

Η Έλενα Ράπτη διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους στην προσωπική ζωή της, αφού είναι full in love! Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της μετά το διαζύγιο από τον Κίμωνα Μπάλλα κι εδώ και έναν χρόνο είναι ζευγάρι με τον Γιάννη Μπρατάκο.

Με αφορμή τις διακοπές του Πάσχα η Έλενα Ράπτη και ο Γιάννης Μπρατάκος έκαναν ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις τους και επισκέφτηκαν το νησί

της Μυκόνου για να ξεκουραστούν και να φορτίσουν τις μπαταρίες τους. Εκεί, τους «τσάκωσε» η κάμερα του «Mykonos Live Tv».

Και μπορεί το ζευγάρι να κράτησε για καιρό τη σχέση του μυστική, ωστόσο πλέον δεν την κρύβει και είναι πολύ ευτυχισμένο! Τόσο η Έλενα Ράπτη όσο και ο Γιάννης Μπρατάκος επιθυμούν, βέβαια, να διατηρούν χαμηλό προφίλ στα προσωπικά τους.

Το πρωί της Παρασκευής 21/4, η Έλενα Ράπτη μίλησε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και στο «Happy Day» για τις πολιτικές και κοινωνικές εξελίξεις και λίγο πριν το κλείσιμο ρωτήθηκε και για την προσωπική ζωή της.

«Είστε ευτυχισμένη με τη νέα σελίδα στη ζωή σας;», τη ρώτησε η παρουσιάστρια, με την ίδια να απαντά έχοντας ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη: «Είμαι πολύ ευτυχισμένη, πάρα πολύ ευτυχισμένη!».

Διαβάστε ακόμα:

 Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η περιπέτεια της παρουσιάστριας με τις… κατσαρίδες

 Σε αμηχανία ο Νίνο με τη «βροχή» ερωτήσεων για τη Josephine

 Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η περιπέτεια της παρουσιάστριας με τις… κατσαρίδες

Keywords
Τυχαία Θέματα