Σούπερ Διαγωνισμός: Κερδίστε 9 βιβλία ψυχολογίας -αυτοβελτίωσης από το greekbooks.gr!

Σήμερα σας έχουμε έναν τέλειο διαγωνισμό που θα σας ξετρελάνει με δώρο τρία υπέροχα βιβλία από το greekbooks.gr σε  9 τυχερούς που θα σας κρατήσουν την καλύτερη παρέα στην καραντίνα.

Επιπλέον θα σας κάνουν να ανακαλύψετε μέσα σας και γύρω σας τη χαρά και την ευτυχία, με οδηγούς μαλλιαρά γατιά, παιχνιδιάρικα σκυλιά και σοφά δέντρα!

Τα βιβλία ψυχολογίας -αυτοβελτίωσης είναι τα παρακάτω:

«Μαθήματα ζωής από τον σκύλο μου», σε υπέροχη εικονογράφηση της Έμα Μπλοκ

«Μαθήματα ζωής από τη γάτα μου» από τη γνωστή καλλιτέχνιδα (και πρωτίστως) “Catwoman” Τζέιμι

Σέλμαν

«Δενδρογνωμικά», μια ιδιαίτερα πρωτότυπη δημιουργία από τη βραβευμένη εικονογράφο Άνι Ντέιβιντσον, με κείμενα της Λιζ Μάρβιν.

Και τα τρία βιβλία ανήκουν στις εκδόσεις Ισόρροπον και τα βρίσκουμε στο πιο αγαπημένο online στέκι, το greekbooks.gr.

Μέσα από τις σελίδες τους θα βρεθείτε μπροστά σε ερωτήματα όπως… Διδάσκονται η ευτυχία και η ισορροπία; Η χαρά; Η αισιοδοξία; Η υπομονή; Και τελικά πού κρύβεται το μυστικό για μια καλύτερη ζωή;

Πολύ απλά, στο περβάζι όπου κουλουριάζεται ένας χαρούμενος γάτος, είναι η μια απάντηση! Στο παρτέρι όπου σκάβει ξανά και ξανά ένας λαχανιασμένος σκύλος με λερωμένη μουσούδα είναι η άλλη και η τελευταία στο θρόισμα των φύλλων που μεταφέρει ένα κρυφό μήνυμα στα διπλανά δέντρα.

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό:

-Κάντε #Like στη σελίδα του greekbooks.gr

-Share το post

-Αφήστε ένα σχόλιο με mention δύο φίλους σας και τρεις από εσάς θα κερδίσετε τα παραπάνω βιβλία (από τρία ο κάθε ένας, σύνολο 9 τα δώρα)

Ο διαγωνισμός λήγει στις 2/03 και οι νικητές θα αναδειχθούν ύστερα από κλήρωση, η οποία θα ανέβει στη σελίδα του Faysbook στο Facebook.

Καλή επιτυχία σε όλους!

Keywords
Τυχαία Θέματα