Στο νοσοκομείο ξανά η Χριστίνα Μπόμπα: Η φωτογραφία και το μήνυμα του Σάκη Τανιμανίδη

Τις προηγούμενες μέρες η Χριστίνα Μπόμπα, η οποία διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, χρειάστηκε να νοσηλευτεί γιατί είχε έντονους κολικούς πόνους.

Η αποκάλυψη έγινε με μια εικόνα που δημοσίευσε η ίδια στο Instagram, ενώ στη συνέχεια ο Σάκης Τανιμανίδης μοιράστηκε με τους followers του μια σχετική φωτογραφία και έκανε γνωστο τον λόγο της νοσηλείας της: “Ευχαριστούμε πολύ για όλα τα μηνύματα… Είμαστε καλά και οι τέσσερις! Χρειάστηκε να μείνουμε στην κλινική γιατί η Χριστίνα είχε έντονους κολικούς πόνους, αλλά νιώθει ήδη καλύτερα. Ακόμα κι εδώ γιορτάσαμε λίγο Βαλεντίνο όμως! Σας στέλνουμε

την αγάπη μας”.

Δείτε ΕΔΩ τη δημοσίευση του παρουσιαστή. 

Σήμερα, ο Σάκης Τανιμανίδης με μια νέα φωτογραφία που δημοσίευσε μέσω InstaStories έκανε γνωστό πως η Χριστίνα Μπόμπα βρίσκεται ξανά στο νοσοκομείο.

Φωτογράφισε την σύζυγό του στο δωμάτιο του νοσοκομείου και έγραψε: “Μετά από αρκετά μπες – βγες, είμαστε ακόμα εδώ… ελπίζω όχι για πολύ”.

Δείτε τη φωτογραφία:

Διαβάστε ακόμη:

Γιάννης Μπέζος: “Με ενοχλεί πάρα πολύ που είναι στο στόχαστρο κάποιοι άνθρωποι, δικαιολογημένα, και ότι οι υπόλοιποι είναι άγιοι”

Χαρμόσυνα νέα: Γνωστή τραγουδίστρια έγινε μητέρα για πρώτη φορά!

Βαλέρια Κουρούπη: “Δεν ήξερα γι’ αυτά τα όργια και για τον πόνο που έχουν προκαλέσει”

Keywords
Τυχαία Θέματα