5η μέρα χωρίς ρεύμα: “Πινγκ πονγκ” οι ευθύνες-Αδιευκρίνιστο το μέγεθος της βλάβης

Δεν έχει τέλος η ταλαιπωρία των κατοίκων της βόρειας Αττικής καθώς τα χιόνια έλιωσαν αλλά μέχρι αργά χθες το βράδυ τα συνεργεία συνέχιζαν την μάχη για να συνδέσουν 3.500 νοικοκυριά σε Εκάλη, Διόνυσο, Άγιο Στέφανο, Κρυονέρι, Άνοιξη, Δροσιά και Κάλαμο. Οι περισσότεροι εξ αυτών είναι δίχως ρεύμα από την Δευτέρα το πρωί!

Το μαρτύριο θα συνεχιστεί αφού στις βλάβες του συστήματος θα πρέπει να προστεθούν τα μεμονωμέναπεριστατικά της χαμηλής τάσης που οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα πάρουν ακόμη αρκετό χρόνο για να ηλεκτροδοτηθούν.

Για την έκταση του προβλήματος δηλώνουν άγνοια στον ΔΕΔΔΗΕ,

προτρέποντας τους πολίτες να δηλώνουν τις βλάβες τους τηλεφωνικά ή μέσω ίντερνετ ώστε να εντοπιστούν και να ξεκινήσει η επίλυσή τους. Όπως αναφέρουν είναι πιθανό για κάποια προβλήματα ηλεκτροδότησης να μην ευθύνεται η βλάβη στην μέση τάση αλλά ένα πρόβλημα στη δική τους παροχή.

Η ειρωνεία είναι ότι η εικόνα των τελευταίων ημερών, συμπίπτει χρονικά με την πώληση στρατηγικού ποσοστού του ΔΕΔΔΗΕ για την οποία μάλιστα εκκινεί σήμερα η διαγωνιστική διαδικασία, καλώντας τα ενδιαφερόμενα μέρη να εκδηλώσουν ενδιαφέρον.

Περισσότερα στο protothema.gr 

Διαβάστε ακόμη:

Βαλέρια Κουρούπη: “Δεν ήξερα γι’ αυτά τα όργια και για τον πόνο που έχουν προκαλέσει”

Έλλη Κοκκίνου για Τζένη Μπότση: «Βλέποντας την να το καταγγέλλει δημοσίως στην τηλεόραση, ένιωσα τον πόνο της»

Στο χειρουργείο η Σοφία Μουτίδου

Keywords
Τυχαία Θέματα