Σοκάρουν οι δηλώσεις της Ζέτας Δούκα: «Ο Γιώργος Κιμούλης με έβρισε και με κλώτσησε»

Με αφορμή την κουβέντα για τις πρόσφατες αποκαλύψεις της Σοφίας Μπεκατώρου, η  ηθοποιός Ζέτα Δούκα ανέφερε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» πως είναι ένα θέμα που «γράφει ιστορία», όπως και η εποχή που βιώνουμε, καθώς ο κόσμος αλλάζει.

Παρακινημένη από αυτό, η Ζέτα Δούκα θέλησε να μοιραστεί στον αέρα της εκπομπής ένα περιστατικό που έζησε η ίδια. Σύμφωνα με όσα εξομολογήθηκε η ηθοποιός, ο Γιώργος Κιμούλης την έβρισε και την κλώτσησε στο θέατρο, ενώ όλη τη θεατρική σεζόν είχε υποστεί ψυχολογική και

λεκτική βία.

«Δεν είναι σεξουαλικής φύσεως και θέλω να το τονίσω, είναι ψυχολογική και λεκτική βία. Ήταν πριν από 13-14 χρόνια σε κεντρικό θέατρο της Αθήνας με ένα πολύ ωραίο έργο, με σπουδαίο καστ. Ο συγκεκριμένος σκηνοθέτης και ηθοποιός ήταν επικεφαλής του θιάσου, ο οποίος είναι ένας σπουδαίος ηθοποιός.

Συνάντησα μια απίστευτης έντασης ψυχολογική και λεκτική βία εντός και εκτός σκηνής, με εξάρσεις, περιστατικά θυμού, απαξίωσης, ειρωνείας σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Πάνω στη σκηνή έκανε ό,τι μπορούσε προκειμένου να προκαλέσει στον άλλον ένα βραχυκύκλωμα για να τα χάσει. Έγινε ακόμα πιο έντονο όταν οι κριτικές που βγήκαν ήταν καλές για εμένα.

Υπάρχει ένα περιστατικό, τη βραδιά που έγιναν τα γεγονότα με τον Γρηγορόπουλο και καιγόταν η Αθήνα. Ήταν κεντρικό το θέατρο, είχε πολύ λίγο κόσμο στην βραδινή παράσταση, έστειλε έναν συνάδελφο να μου πει να βγω στη σκηνή και να πω ότι ακυρώνεται η παράσταση. Όταν κατέβηκα να τον ρωτήσω γιατί δεν το λέει αυτός ως επικεφαλής, με έβρισε, με κλώτσησε και είπε «ΟΚ, πάμε τρίτο κουδούνι».

Αυτό έγινε αρχές Δεκεμβρίου. Τα Χριστούγεννα είχα αρρωστήσει πολύ. Είχαμε συνεχώς διπλές παραστάσεις. Έπαιζα με βήχα και κλειστή φωνή. Είχα παρακαλέσει να έχω ένα ποτήρι με νερό για να καθαρίζει η φωνή μου το οποίο απομακρυνόταν κατ’ εντολή του στις σκηνές που δεν ήμουν. Εξερράγη και του είπα ότι κλείνω το θέατρο και επενέβη ο θεατρώνης.

Έβαλα την αξιοπρέπεια μου κάτω από το θέατρο, έβαλα τον φόβο μου πάνω για να μην πουν ότι έκλεισε το θέατρο αυτή. Κατέρρευσα δύο φορές επί σκηνής.

Έπαθα δύο φορές colapsus επί σκηνής. Υπήρχε ένα περιστατικό που ανέβασα πολλή πίεση και όταν τελείωσε η παράσταση τον Απρίλιο γέμισα σπυριά, τα οποία τα «παντρεύτηκα» για 1,5 χρόνο στη ζωή μου.

Δεν με νοιάζει τι θα πουν και αν πουν «γιατί τώρα».

Υπήρχαν μάρτυρες για αυτή την ιστορία.

Η παράσταση για την οποία μιλάω ήταν το «Πιο κοντά» (Closer), στο Θέατρο Αθηνών το 2008 – 2009. Ό,τι είπα το υπέστην από τον Γιώργο Κιμούλη.

Γνωρίζω ότι πολλοί συνάδελφοί μου έχουν υποστεί τέτοιου είδους συμπεριφορές και από τον ίδιο και από άλλους και χειρότερα πράγματα και αυτή τη στιγμή, αυτό που κάνω είναι να ανοίξω τον δρόμο της προσωπικής και ονομαστικής ομολογίας. Αυτό που έκανε η Μπεκατώρου αυτή τη διαφορά είχε, ότι κατονόμασε τον άνθρωπο.

Δεν μπορώ να μιλήσω…

Καλώ τους συναδέλφους μου να μιλήσουν ανοιχτά και ονομαστικά.

Δεν υπάρχει ένας άνθρωπος που μου τσάκισε τόσο πολύ την αξιοπρέπεια και με έκανε να ζήσω υπό καθεστώς φόβου και γνωρίζοντας εκ των υστέρων ότι είναι ο τρόπος του, δεν έχεις κάτι να κάνεις. Για μένα αυτός ο άνθρωπος ήταν σαν να μην υπήρχε όλα αυτά τα χρόνια», ανέφερε η Ζέτα Δούκα σε έντονη συναισθηματική φόρτιση.

Δείτε όσα ανέφερε στον αέρα της εκπομπής:

Διαβάστε ακόμα:

All Star YFSF: Το γυναικείο πρόσωπο που συζητά για την κριτική επιτροπή και ο τραγουδιστής – έκπληξη

Κωνσταντίνος Βασάλος στο Πρω1νό: Η αποκάλυψη για τις αμοιβές στο Survivor και το σχόλιο για το αν έχει μεγαλύτερη δυσκολία το φετινό!

Γιώργος Τσαλίκης: Η απάντησή του για τα βύσματα, τις πίτσες και την Ανθή Σαλαγκούδη!

Keywords
Τυχαία Θέματα