Γιώργος Τσαλίκης: Η απάντησή του για τα βύσματα, τις πίτσες και την Ανθή Σαλαγκούδη!

Οι αναρτήσεις που έκανε ο Γιώργος Τσαλίκης στο twitter σε σχέση με το Survivor προκάλεσαν αντιδράσεις…

«Τα βύσματα μου την σπάνε. Αν και έχω βαρεθεί τόσα χρόνια να μου την πέφτουν οι υποστηρικτές τους, δεν πρόκειται να τους κάνω τη χάρη να μη μιλάω. Η σιωπή μας τους κάνει δυνατούς και τους υπόλοιπους θύματα. Και δεν θα το κάνω. Την αγάπη μου», ανέφερε ο τραγουδιστής σε σχέση με το Survivor

το οποίο παρακολουθεί, ενώ στην συνέχεια έγραψε: «Όταν βγει Ανθή μου να δεις πίτσα που θα φας…»

Το συγκεκριμένο tweet σχολιάστηκε έντονα και ο επιτυχημένος τραγουδιστής έδωσε τη δική του απάντηση μέσα από Instagram Stories.

«Καλή εβδομάδα, κάποιοι ηθικολόγοι, που είναι το 5% γιατί το βλέπω στα σχόλια, όπου τους πείραξε το χτεσινό μου σχόλιο, που είναι αυτό… Οι ίδιοι που πριν τέσσερις μέρες όταν βγήκε η Ανθή από το πουθενά ή όχι από το πουθενά, δημοφιλέστερη παίκτρια, ενώ το “ρεύμα” ήταν αλλιώς, βρίζανε, καταριόντουσαν, ήτανε χυδαίοι, αυτοί οι ίδιοι, τους πείραξε αυτό που έγραψα. Εχθές λοιπόν που το έπαθλο φαγητού ήτανε πίτσα και η Ανθή έλεγε, τη θέλω, θέλω, θέλω πίτσα, γράφω όταν βγεις, να δεις πίτσα που θα φας, όση θες, γιατί θα βγεις, αυτή ήταν η άποψή μου. Σοκ έπαθαν. Σοκ! Όταν γράφουμε κάτι και σχολιάζουμε έχει να κάνει μ΄αυτό που βλέπουμε και επίσης με την ίδια λογική πυροβολήστε και τον Λιανό που είχε πει, στο χτεσινό επεισόδιο, ότι η Ανθή πηδάει σαν κάστορας σε περίοδο αναπαραγωγής. Επειδή η περίοδος είναι πάρα πολύ περίεργη και όλοι έχουμε πολλά θέματα, βλέπουμε τηλεόραση και ριάλιτι, για να περάσει η ώρα μας, χαζολογάμε, σχολιάζουμε και χαβαλεδιάζουμε. Ηρεμήστε. Σας αγαπώ».

Η κάμερα του Πρω1νού βρέθηκε χθες έξω από το στούντιο της ραδιοφωνικής του εκπομπής, όπου εκεί σε συνέχεια των όσων έγιναν ο τραγουδιστής με καλή διάθεση είχε αγοράσει πίτσα για να κεράσει τους δημοσιογράφους.

«Επειδή ξέρω γιατί ήρθατε. Παρακαλώ. Ήρθα για την εκπομπή, σας είδα απ’ έξω και σας έφερα την καλύτερη πίτσα», είπε αρχικά ο Γιώργος Τσαλίκης.

Ενώ αναφορικά με τις αναρτήσεις του είπε: «Εγώ για πίτσα μίλησα. Όποιος ήθελε να ακούσει κάτι άλλο, μάλλον αυτό θα ήθελε να ακούσει. Δεν νομίζω να υπάρχουν βύσματα! Έτσι το έγραψα, για πλάκα! Τα ριάλιτι είναι για να κάνουμε χαβαλέ και να σχολιάζουμε. Όλα τα άλλα είναι θέματα της πίτσας».

Ο ίδιος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Γιώργο Λιανό, ο οποίος βρίσκεται στην παρουσίαση του ριάλιτι, ενώ αντιστρέφοντας την ερώτηση της δημοσιογράφου είπε για το Survivor: «Εσάς σας φαίνεται περίεργο το ότι άλλαξε ο ΣΚΑΙ την ψηφοφιρία;»

Δείτε όσα είπε στον αέρα του Πρω1νού:

Διαβάστε ακόμα:

Λεάννα Μάρκογλου: Ξεσπά η σύζυγος του Πανου Καλίδη κατά του Τριαντάφυλλου

Πρωτιά στην τηλεθέαση για το Πρω1νό: Δείτε αναλυτικά τα νούμερα που σημείωσαν η Φαίη μας και ο Γιώργος Λιάγκας στην πρεμιέρα τους!

Στο νοσοκομείο η Κατερίνα Καραβάτου – Τι είπε ο Κρατερός Κατσούλης

Keywords
Τυχαία Θέματα