Σοκάρει πασίγνωστο μοντέλο: Ζούσα κυριολεκτικά με τρεις ώρες ύπνο, καφέδες και σνακ

Η Elle Macpherson, ένα από τα διασημότερα μοντέλα του πλανήτη, η οποίο καθιερώθηκε με τον τίτλο The Body (Το Κορμί), όπως την είχε αποκαλέσει το περιοδικό Time το 1989, για τις εντυπωσιακές της αναλογίες, αποκαλύπτει σε συνέντευξή της στο περιοδικό Red τις κακές συνήθειες που είχε την εποχή του μοντελινγκ, προκειμένου να μπορέσει να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις, αλλά και πόσο πιο ευτυχισμένη νιώθει σε αυτή την ηλικία.

«Έχω δοκιμάσει ό,τι υπάρχει από άσκηση και δίαιτα, αλλά πολλά από όσα έκανα όταν ήμουν στα 30 και στα 40, δεν λειτουργούν πλέον, δεν έχουν αποτέλεσμα. Κάποτε σκεφτόμουν ότι ήμουν υγιής επειδή μπορούσα να επιβιώσω με τρεις ώρες ύπνο, σνακ και καφέ. Στα μάτια των άλλων, υποψιάζομαι ότι φαινόμουν υπέροχη, αλλά εγώ δεν ένιωθα υπέροχα. Δεν είχα ζωτικότητα, δεν ήμουν ο εαυτός μου, ένιωθα κομματιασμένη».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

I am so proud about the August 2020 Issue of Red Magazine – Produced safely in a private home in Siesta Key on May 23rd, 2020. It was just myself, Danny, Pablo and Steve. (Elle, Cy and Moon too…!) Special thanks to: @ellemacphersonofficial @cybusson @sarah.tomczak @the_danny_santiago @pabloriveraart @steveboxallphotography @redmagazine @artistmanagementmiami @247creative_group @Feeandrews29 Special thanks to Gary for letting us use his very cool beach house…!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Joseph Montezinos (@montezinos_photography) στις 3 Ιούλ, 2020 στις 3:46 πμ PDT

«Δεν ήμουν πολύ καλή απέναντι στον εαυτό μου όταν ήμουν νεότερη, ειδικά όταν έπρεπε να αποδεχτώ τη μοναδικότητά μου. Είχα αθλητικό σωματότυπο με φαρδιές πλάτες, ένα όχι και τόσο κατάλληλο κορμί για τη βιομηχανία της μόδας τότε. Μου πήρε πολλά χρόνια πριν μπορέσω επιτέλους να αγκαλιάσω τη διαφορετικότητά μου και να φέρομαι καλά στον εαυτό μου. Ακόμα το προσπαθώ», λέει κάνοντας την αυτοκριτική της.

«Δεν αισθάνομαι την πίεση να έχω μία συγκεκριμένη εμφάνιση -αυτό που με ενδιαφέρει είναι η ευημερία μου. Πιστεύω ότι η πραγματική ομορφιά είναι βαθιά στην ψυχή, όχι στην επιφάνεια. Είναι ένας τρόπος ύπαρξης, ένας τρόπος ζωής. Χωρίς τα χρόνια που περνούν δεν θα μπορούσα να είμαι η μητέρα δύο νεαρών ανδρών. Είναι υπέροχο»., εκμυστηρεύεται συνεχίζοντας.

Διαβάστε ακόμα:

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Βγήκε μέσα από τούρτα για χάρη του Μουτσινά!

Αγνώριστη η Δήμητρα Αλεξανδράκη! Εισέβαλε στο “Καλό Μεσημεράκι” παρέα με την Ιωάννα Τούνη!

Ματίνα Νικολάου: Γύρισε την κάμερα αλά Μενεγάκη και φίλησε στο στόμα τον Βασίλη Πορφυράκη!

Keywords
Τυχαία Θέματα