To Ευαγγέλιο των Σχέσεων: Δες ποιους 10 κανόνες πρέπει να τηρείς!

Ποιοι είναι οι 10 κανόνες που πρέπει να τηρείς ώστε να έχεις μια όμορφη και υγιή σχέση; Παρακάτω θα δεις τους πιο σημαντικούς κανόνες των σχέσεων!

#1. Ποτέ να μην αφήνετε να περνάνε 6 ή 7 μέρες χωρίς να έχετε δει ο ένας τον άλλον. Η επαφή ανάμεσα στο ζευγάρι πρέπει να είναι συχνή.

#2. Μην πηγαίνετε στο κρεβάτι θυμωμένοι ο ένας με τον άλλον. Προσπαθήστε να λύσετε το πρόβλημα που σας απασχολεί ώστε να πάτε για ύπνο μονιασμένοι.

#3. Μιλήστε

έστω και για 10 λεπτά κάθε βράδυ πριν κοιμηθείτε. Εκείνη την ώρα μπορείτε να πείτε όλα όσα έχετε στο μυαλό σας έχοντας ο ένας τον άλλον αγκαλιά.

#4. Αφήστε στην άκρη τα κινητά και αφιερώστε ο ένας στον άλλον περισσότερο χρόνο.

#5. Μην κάνετε παράπονα για τον αγαπημένο σας σε τρίτους. Απευθυνθείτε κατευθείαν στον ίδιο.

#6. Οργανώστε τακτικά βραδινά ραντεβού μόνο για εσάς τους δύο.

#7. Μια μέρα τον μήνα μείνετε στο κρεβάτι οι δυο σας για όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο.

#8. Μια φορά στους 4 μήνες οργανώστε ένα ταξίδι για τους δυο σας. Δεν χρειάζεται να είναι πάντα ένα ταξίδι υπερπαραγωγή. Ακόμα και ένα διήμερο σε ένα κοντινό νησί ή μια άλλη πόλη θα σας ανανεώσει.

#9. Μιλήστε τακτικά στο τηλέφωνο και στείλτε μηνύματα ο ένας στον άλλον κατά τη διάρκεια της ημέρας και τις ώρες που είστε χωριστά.

#10. Βρείτε χρόνο και για τους φίλους σας, ακόμα και αν αυτό σημαίνει πως θα αποχωριστείτε ο ένας τον άλλον για κάποιες ώρες. Αυτή η απόσταση έστω και για 2-3 ώρες θα ανανεώσει σημαντικά τη σχέση σας και θα σας κάνει να εκτιμήσετε ακόμα περισσότερο τον κοινό σας χρόνο.

Διαβάστε ακόμα: Πώς να του κάνεις τα παράπονά σου και να πετύχεις τον στόχο σου!

Δεν είσαι σίγουρη αν θέλεις να τον παντρευτείς; Μόλις διαβάσεις αυτό το άρθρο θα ξέρεις τι πρέπει να κάνεις

5 tips που θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις αν είσαι έτοιμη για νέα σχέση

Keywords
Τυχαία Θέματα