Αγγελική Νικολούλη: «Ήταν ενημερωμένος για την υπόθεση και αποχώρησε από το πλατό του “Τούνελ”»

Το βραδύ της Παρασκευής (3/12), η Αγγελική Νικολούλη ασχολήθηκε στο «Φως στο Τούνελ» με την υπόθεση του θανατηφόρου τροχαίου του Οδυσσέα Τσιαμπόκαλου στη Θήβα.

Μάλιστα,  η ίδια ανέφερε σε κάποιο σημείο πως στην εκπομπή θα εμφανιζόταν και ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Δυτικής Αττικής, Σπήλιος Κρικέτος, ο οποίος παρότι βρέθηκε στο πλατό, αποχώρησε λίγο πριν το «Τούνελ» βγει στον αέρα.

«Ήταν και εδώ κοντά μας ο Σπήλιος Κρικέτος, ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Δυτικής Αττικής, αλλά δεν ξέρω… δεν συμφωνούσε με την έρευνα; Πίστευε ότι όλα

τα έχουν κάνει τέλεια; Ήταν ενημερωμένος για την υπόθεση και αποχώρησε, δεν περίμενε ούτε καν να δει το ρεπορτάζ, ενώ γνώριζε από πριν. Γιατί τα έχουν κάνει όλα τέλεια!

Τα στοιχεία δείχνεις και από εκεί και πέρα τα συμπεράσματα τα βγάζει ο καθένας. Τώρα εδώ προσβάλλει και την εισαγγελέα που είδε ότι δεν έχουν γίνει όλα τέλεια και έδωσε εντολή να πάει η υπόθεση στο ανθρωποκτονιών.

Είπε “εγώ ξέρω, έγιναν όλα τέλεια” και σηκώθηκε και έφυγε. Οκ, ο καθένας δικαίωμά του, αλλά δεν ξέρω, αυτές οι συμπεριφορές κρίνονται».

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Μενεγάκη: Σε γιορτινό mood στην Άνδρο -Βίντεο

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 3/12

Σασμός: Κίνδυνος για τον Λευτέρη -Ο Ευθύμης καταδιώκει εκείνον και τη μητέρα του

Keywords
Τυχαία Θέματα