Σοκάρει ο Διονύσης Σχοινάς: “Μπήκαν με την Καίτη μέσα, τέσσερα άτομα με όπλα”

Ο Διονύσης Σχοινάς βρέθηκε καλεσμένος στο The 2Night Show και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. 

Μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στην ένοπλη ληστεία που βίωσαν με την Καίτη Γαρμπή και τον γιο τους, στο σπίτι τους, πριν από κάποιους μήνες και σόκαρε με τα όσα αποκάλυψε.

“Δεν μου έχει φύγει ακόμα το σοκ από τη ληστεία στο σπίτι μας. Ούτε σε ταινία γίνονται αυτά τα πράγματα. Όταν έγινε η ληστεία νόμιζα ότι με ευνούχισαν. Δεν ήξερα τι θα συμβεί τα επόμενα λεπτά. Ήμουν εγώ και το παιδί

στο σπίτι. Μπήκαν με την Καίτη μέσα, τέσσερα άτομα με όπλα. Νομίζεις ότι στα “κόβουν”…  Συγγνώμη έτσι είναι. Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Δεν ήξερα τι θα μπορούσε να συμβεί στα επόμενα πέντε λεπτά. Να γίνει κάτι με τη γυναίκα μου; Κάτι με τον γιο μου; Μέσα σε όλη αυτή την ταλαιπωρία μας σεβάστηκαν. Τελείωσε όλο σε δώδεκα λεπτά.

Αυτό γενικά παίζει. Να το ξέρουμε όλοι μας. Σου συμβαίνει όταν δεν το περιμένεις. Έβλεπα την Καίτη από την κάμερα του σπιτιού μας να μπαίνει σπίτι με τέσσερις άντρες. Ο Δημήτρης ήταν σκυμμένος στη ληστεία και μου είπε “έβλεπα το όπλο και ήθελα να το πάρω, αλλά δεν τολμούσα”. Πήγαμε σε μια φίλη μας που κάνει “βιοσυντονισμό” για να μας βοηθήσει να το ξεπεράσουμε.”, είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Δείτε τη μητέρα της να ποζάρει με την τούρτα των γενεθλίων της! 

Η Meghan Markle αποκάλυψε τον λόγο που έσβησε το προφίλ της στο Instagram

Καίτη Γαρμπή-Διονύσης Σχοινάς: Δείτε πώς ευχήθηκαν στον γιο τους, Δημήτρη για τα γενέθλιά του! 

Keywords
Τυχαία Θέματα