Η Εύα Σιμάτου μιλά για τον ρόλο της στις “Άγριες Μέλισσες”: “Τρομάζω την ώρα που με βλέπω και…”

Καλεσμένη στο The 2Night Show βρέθηκε η Εύα Σιμάτου, η οποία αυτό το διάστημα πρωταγωνιστεί στις “Άγριες Μέλισσες”. Η ηθοποιός που υποδύεται τη “Χατζίδου”, παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μεταξύ άλλων μίλησε για τον ρόλο της στη σειρά του ΑΝΤ1

“Δεν είμαι έτσι, όπως η Χατζίδου, στη ζωή μου. Τρομάζω την ώρα που με βλέπω και τρομάζω την ώρα που πηγαίνω στα γυρίσματα, ειδικά όταν περιέχουν βία. Είναι λίγο δύσκολα και τεχνικά και και ψυχικά για να το υποστηρίξεις.”, αποκάλυψε.

Μάλιστα,

τόνισε πως δεν έχει κανένα κοινό με τον ρόλο που υποδύεται: “Κόντρα ρόλος, πιο κόντρα δεν γίνεται. Σαν Εύα κινούμαι σε πιο αέρινα, πιο γλυκά πράγματα. Όπως έχω πει ούτε εγώ δεν θα με φανταζόμουν για αυτό τον ρόλο. Οπότε ήταν μεγάλη η έκπληξη μου αλλά επειδή είναι πάρα πολύ προκλητικό, ακριβώς γιατί είναι κόντρα και εκεί δοκιμάζονται οι ηθοποιοί, εννοείται ότι είπα ναι”.

Η Εύα Σιμάτου αποκάλυψε πως όταν της έγινε η πρόταση για τη σειρά εποχής, απάντησε θετικά χωρίς δεύτερη σκέψη: “Είπα αμέσως το ναι και μετά από δύο δοκιμαστικά”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Η Meghan Markle αποκάλυψε τον λόγο που έσβησε το προφίλ της στο Instagram

Καίτη Γαρμπή-Διονύσης Σχοινάς: Δείτε πώς ευχήθηκαν στον γιο τους, Δημήτρη για τα γενέθλιά του! 

Δάκρυσε on air η Νάντια Κοντογεώργη: Ο λόγος της συγκίνησής της 

Keywords
Τυχαία Θέματα