Σοκάρει η Ελεονώρα Μελέτη: «Είδα τον Πάνο Καλλίτση στα επείγοντα με δύο σφαίρες στην καρδιά»

Με αφορμή τη συνέντευξη της Έλενας Χριστοπούλου στην εκπομπή «Έλεος» και την αναφορά της στην ένοπλη ληστεία που βίωσε, η Ελεονώρα Μελέτη μοιράστηκε τη δική της ιστορία. Η παρουσιάστρια υπήρξε κουμπάρα της Έλενας Χριστοπούλου και του Πάνου Καλλίτση και μετέφερε όσα βίωσε εκείνη τη βραδιά. Η οικοδέσποινα του «Mega Καλημέρα» αποκάλυψε πως είδε έναν άνθρωπο με δύο σφαίρες στην καρδιά, εικόνα που δεν θα ξεχάσει ποτέ.

«Ήμουν ο πρώτος άνθρωπος που πήρε η Έλενα τηλέφωνο. Όσες

φορές την ακούω να μιλάει γι’ αυτό ή τον οποιονδήποτε τέλος πάντων ξυπνάνε αυτές οι αναμνήσεις. Στις 30 νομίζω είχαν και συμπλήρωση χρόνων από το συμβάν, δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Ήμουν στο Ε τότε, δούλευα την εκπομπή μου και ήταν αργά. Με πήρε η Έλενα κλαίγοντας τηλέφωνο, δεν καταλάβαινα τι ακριβώς έλεγε από τις φωνές και μου λέει: ”Πυροβόλησαν τον Πάνο στην καρδιά”. Τη ρωτούσα αν ζει και μου έλεγε ότι εκείνη πάντως ζει χάρη στον Πάνο. ήταν αναίσθητος εκείνος», περιέγραψε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Και συνέχισε, συγκλονίζοντας με τα λεγόμενά της: «Πήγα στο νοσοκομείο που ήταν ο Πάνος, η Έλενα ήταν σε έξαλλη κατάσταση, είχε ζήσει όσα είχε ζήσει, είχε ένα τραύμα στο χέρι της από μια σφαίρα που είχε περάσει ξυστά από το χέρι της. Μπήκα στα επείγοντα με τον Πάνο και είδα έναν άνθρωπο με δύο σφαίρες στην καρδιά, δεν θα το ξεχάσω ποτέ αυτό το πράγμα. Το πώς έζησε αυτός ο άνθρωπος δεν μπορώ να το καταλάβω πραγματικά. Η εικόνα ήταν συγκλονιστική».

Διαβάστε ακόμα:

 Χρήστος Δάντης: Το πρώτο μήνυμα μετά την αποβολή της Ασημίνας από το «Survivor All Star»

 Mente Fuerte για Μαρία Σολωμού: «Δεν έχουμε πει ότι είμαστε μαζί και είναι καλό μάρκετινγκ» -Η εξομολόγηση για τα αντικαταθλιπτικά

 Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ: Από το Λονδίνο στην Αθήνα για τους «Παγιδευμένους» – Όσα είπε για τη ζωή της

Keywords
Τυχαία Θέματα