Χριστόφορος Παπακαλιάτης για «Maestro»: Οι αποκαλύψεις για τους ήρωες, τον δεύτερο κύκλο και το φινάλε της σειράς

Στο πλατό της εκπομπής «Στο Κέντρο» βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης 31/1 ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Μέσα σ’ όλα, ο γνωστός ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης αναφέρθηκε στην είσοδο του «Maestro» στο Netflix, κάνοντας παράλληλα κάποιες αποκαλύψεις για τον δεύτερο κύκλο.

Συγκεκριμένα, είπε πως τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο θα ξεκινήσουν σε 2 περίπου μήνες και ότι ο ίδιος γράφει προς το παρόν τα πρώτα τέσσερα επεισόδια του έργου.

«Το τέλος του δεύτερου κύκλου για το Maestro,

το έχω στο μυαλό μου. Δεν το έχω γράψει. Προς το παρόν γράφω την πρώτη τετράδα επεισοδίων, όπου σε δύο μήνες θα ξεκινήσουμε τα γυρίσματα για τα πρώτα τέσσερα επεισόδια του δεύτερου κύκλου. Στις 17 Μαρτίου, το “Maestro” θα παίξει σε όλες τις χώρες του κόσμου», ανέφερε.

Όσο για τους ήρωες της σειράς, τόνισε πως «είναι εδώ ανάμεσά μας, παντού, πάντα, ήταν για όλους νομίζω που γράφουν και λένε ιστορίες. Τα πιο ακραία, τα φαντάζομαι».

Στη συνέχεια, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης εξομολογήθηκε ότι παλαιότερα γινόταν έξαλλος όταν διάβαζε αρνητικές κριτικές. «Τώρα είμαι σε μια πολύ πιο σίγουρη φάση για το τι είναι αυτό που θέλω να πω, πώς θέλω να το πω και πώς θα το πω», εξομολογήθηκε.

Τέλος, άφησε να εννοηθεί για το φινάλε του «Maestro» ότι θα υπάρξει happy ending.

«Σε όλες μου τις δουλειές, ο χαρακτήρας μου υπάρχει και πάντα τείνω προς την ισορροπία σαν άνθρωπος. Θέλω να πιστεύω ότι, όσο ρομαντικό και αν ακούγεται, με έναν τρόπο νομοτελειακά το καλό κερδίζει, μπορεί να αργεί αλλά κερδίζει», είπε στην εκπομπή της ΕΡΤ.

Διαβάστε ακόμα:

Σασμός: Η αλήθεια για τη σχέση Αργυρώς και Αστέρη είναι πια στο φως

Έλενα Χριστοπούλου: Η εξομολόγηση για τον λόγο που δεν έκανε παιδιά -«Θα έπρεπε να είναι σεβαστό και ξέρει ποιος είναι αυτός που λέω»

Ασημίνα Χατζηανδρέου -Κατερίνα Δαλάκα: Αποβλήθηκαν από το «Survivor All Star» -Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Keywords
Τυχαία Θέματα