Χρήστος Δάντης: Το πρώτο μήνυμα μετά την αποβολή της Ασημίνας από το «Survivor All Star»

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου έχει τεθεί από χθες το βράδυ εκτός «Survivor All Star», καθώς η παραγωγή του reality επιβίωσης επιβεβαίωσε τους ισχυρισμούς του Νίκου Μπάρτζη, ότι την είδε μέσα στο δάσος με κινητό. Από το παιχνίδι αποβλήθηκε και η Κατερίνα Δαλάκα, μιας και πιάστηκε με τσιγάρα. Η κόκκινη ομάδα, λοιπόν, έχασε μέσα σε ένα βράδυ δύο δυνατές παίκτριες, καθώς οι παραβιάσεις τους κρίθηκαν πολύ σοβαρές και ασυγχώρητες.

Ο Χρήστος Δάντης παρακολούθησε το χθεσινοβραδινό επεισόδιο, μιας και ήδη από το trailer είχε αποκαλυφθεί το όνομα της συντρόφου του, Ασημίνας

Χατζηανδρέου. Ο τραγουδιστής, μάλιστα, είχε εντοπιστεί από τις τηλεοπτικές κάμερες στο αεροδρόμιο και είχε ερωτηθεί από τους δημοσιογράφους για το trailer, με τον ίδιο να δηλώνει: «Με βάση του trailer δεν μπορώ να σας πω κάτι. Εγώ είδα ένα trailer με έναν Ιούδα που καταδίδει και έναν Καϊάφα που σκίζει τα ιμάτιά του. Δεν μπορώ να σας πω κάτι».

Το πρωί της Τετάρτης 1/2, ο Χρήστος Δάντης έκανε μια ανάρτηση στο προφίλ του στο Instagram, στηρίζοντας την Ασημίνα Χατζηανδρέου. Ο τραγουδιστής τόνισε πως πιστεύει στα λεγόμενά της και την περιμένει να γυρίσει.

«Πιστεύω σε εσένα και στην ψυχή σου που κάνει για διακόσους. Πιστεύω μόνο εσένα και κανέναν άλλο. Καλή επιστροφή. Σε περιμένουμε», έγραψε ο Χρήστος Δάντης στην ανάρτησή του.

Διαβάστε ακόμα:

 Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ: Από το Λονδίνο στην Αθήνα για τους «Παγιδευμένους» – Όσα είπε για τη ζωή της

 Χριστόφορος Παπακαλιάτης για «Maestro»: Οι αποκαλύψεις για τους ήρωες, τον δεύτερο κύκλο και το φινάλε της σειράς

 Survivor All Star: Χαμός στο Twitter με την αποβολή Δαλάκα – Ασημίνα – «Ας πρόσεχαν»

Keywords
Τυχαία Θέματα