Σοφία Βογιατζάκη: «Δεν ήξερα ότι η Πάτρα ανήκει στην Πελοπόννησο»

Η Σοφία Βογιατζάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» και παραχώρησε μια απολαυστική συνέντευξη στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για όλα και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ότι έμαθε στα 30 της ότι η Πάτρα ανήκει στην Πελοπόννησο ενώ μοιράστηκε και τον φόβο που έχει με τα αεροπλάνα αλλά και τα μετρό.

«Είμαστε Μεσολόγγι, παίζουμε και λένε αύριο παίζουμε Πάτρα

και λέω ωραία. Πηγαίνουμε, λοιπόν, και ρωτάω “Πού πάμε;” Μου λένε “Πελοπόννησο”. Λέω “τι δουλειά έχουμε στην Πελοπόννησο;”. Μου λένε “μα, δεν παίζουμε Πάτρα;”. Λέω “παιδιά η Πάτρα ανήκει στην Πελοπόννησο;”. Νόμιζα ότι είναι αυτόνομη, πώς είναι η Κρήτη; Έμαθα στα 30 τόσο μου ότι η Πάτρα ανήκει στην Πελοπόννησο. Όσο ζω μαθαίνω», δήλωσε χαρακτηριστικά η Σοφία Βογιατζάκη.

Σχετικά με τη φοβία της με τα Μέσα Μεταφοράς, η γνωστή ηθοποιός δήλωσε: «Δεν έχω μπει ποτέ σε τρένο ή μετρό γιατί φοβάμαι να κατέβω 50 μέτρα κάτω από τη γη. Δεν έχω πάει να το δω ούτε ως αξιοθέατο. Στα τρένα δεν μπαίνω γιατί όταν περνάνε κάτω από τα τούνελ παραλύω. Μπαίνω σε ταξί, αυτοκίνητα. Τις μηχανές δεν τις φοβάμαι, παράλογο αυτό γιατί είναι οι πιο επικίνδυνες. Έχω την αίσθηση ότι ό,τι κι αν γίνει θα πατήσω γη. Και το αυτοκίνητο μου δημιουργεί κλειστοφοβία αλλά σκέφτομαι ότι μπορώ να ανοίξω την πόρτα και να κατέβω».

Διαβάστε ακόμα:

 Ειρήνη Στεργιανού κατά Ηλιάνας Παπαγεωργίου: «Ίσως επειδή βίωνε bullying, ήθελε κάπου να ξεσπάσει»

 Πέτρος Φιλιππίδης: Εγκατέλειψε την Αθήνα; Αυτή είναι η αλήθεια

 Λάουρα Νάργες: Έτσι είναι το σώμα της 40 ημέρες μετά τη γέννηση του γιου της

Keywords
Τυχαία Θέματα