Σοφία Παυλίδου: Το όλο νόημα μήνυμα μετά τη νίκη της στη δικαστική διαμάχη με τον Μάνο Παπαγιάννη

Η δικαστική διαμάχη της Σοφίας Παυλίδου με τον Μάνο Παπαγιάννη ολοκληρώθηκε, με τον ηθοποιό να κρίνεται ένοχος για το αδίκημα της απλής σωματικής βλάβης και να του επιβάλλεται ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών με αναστολή.

Να θυμίσουμε πως η Σοφία Παυλίδου είχε κατηγορήσει τον Μάνο Παπαγιάννη για ξυλοδαρμό το 2018 κατά τη διάρκεια της παράστασης «Πετάει- Πετάει», κάνοντάς του μήνυση για απλή σωματική βλάβη. Στη συνέχεια, ο Μάνος Παπαγιάννης είχε κάνει μήνυση στη Σοφία Παυλίδου για επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Το

δικαστήριο αποφάσισε πως ο Μάνος Παπαγιάννης κρίνεται ένοχος ενώ η Σοφία Παυλίδου αθωώθηκε για την κατηγορία της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sofia Pavlidou (@pavlidou.sofia)

Το πρωί της Τρίτης 15/11, η Σοφία Παυλίδου έκανε την πρώτη ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram μετά τη νίκη της στην εν λόγω δικαστική διαμάχη. Η ηθοποιός δημοσίευσε ένα βίντεο και έστειλε ένα μήνυμα όλο νόημα με παραλήπτη τον Μάνο Παπαγιάννη.

«Καλημέρα, πολύ ωραία μέρα σήμερα! Νομίζω πάρα πολύ ωραία μέρα. Θα έλεγα ότι έχει τέσσερα χρόνια να κάνει τόσο ωραία μέρα», είπε χαρακτηριστικά η Σοφία Παυλίδου.

Διαβάστε ακόμα:

 Δανάη Μιχαλάκη: Πρεμιέρα με τον Γιώργο Παπαγεωργίου και τον πατέρα της στο πλευρό της

 Σταματίνα Τσιμτσιλή: Απαντά στον Νίκο Μουτσινά για τα σχόλια περί ομοιότητας «Happy Day» και «Mega Καλημέρα»

 Κλέλια Ανδριολάτου: Απαντά για τις ερωτικές σκηνές με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη

Keywords
Τυχαία Θέματα