Σταματίνα Τσιμτσιλή: Απαντά στον Νίκο Μουτσινά για τα σχόλια περί ομοιότητας «Happy Day» και «Mega Καλημέρα»

Στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και τον Αλέξανδρο Ρούτα μίλησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η παρουσιάστρια του Alpha απάνντησε -μεταξύ άλλων- για όλο αυτό που συμβαίνει τα τελευταία 24ωρα γύρω από το όνομα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, αλλά και για τα όσα είπε ο Νίκος Μουτσινάς περί ομοιότητας «Happy Day» και «Mega Καλημέρα».

«Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι σε μία ιερή περίοδο της ζωής της και της εύχομαι με το καλό να κρατήσει το μωράκι της στην αγκαλιά της. Και όποια θέματα έχει με τον οποιονδήποτε

να τα λύσει. Όποιος έχει να λύσει κάτι με κάποιον άλλον, το κάνει κατ ιδίαν. Δεν θα μπω σε αυτή τη διαδικασία, θα της ευχηθώ τα καλύτερα και να κρατήσει ένα γερό μωράκι στην αγκαλιά της», είπε αρχικά.

Όσο για τα σχόλια του Νίκου Μουτσινά, υπογράμμισε πως «μπορεί να υπάρχουν κάποιες ομοιότητες στη σκαλέτα. Όλες οι εκπομπές παίρνουμε ιδέες η μία από την άλλη. Αυτό μπορεί να συμβαίνει γιατί ο αρχισυντάκτης της Ελεονώρας ήταν για πάρα πολλά χρόνια το δεξί χέρι της δικιάς μας αρχισυντάκτριας. Δε νομίζω ότι γίνεται για κακό. Ο καθένας βάζει τη δική του σφραγίδα. Την Ελεονώρα την εκτιμώ πάρα πολύ και το ξέρει, έχουμε μιλήσει και ό,τι είναι, το συζητάμε τηλεφωνικά. Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία».

Διαβάστε ακόμα:

Μέγκι Ντρίο για Γιώργο Καράβα: «Να ασχοληθεί με τη μόδα και να μην πιάνει τα νούμερα τηλεθέασης»

Βασίλης Τριανταφύλλου για «Παγιδευμένους»: «Έχω φάει πολύ ξύλο» – Η αποκάλυψη για την προσωπική ζωή του

Άντζελα Γκερέκου στο «Πρωινό μας»: «Η “Γη της Ελιάς” για μένα είναι ψυχολογικό στήριγμα»

Keywords
Τυχαία Θέματα