Σοφία Παυλίδου για τη δικαστική διαμάχη με τον Παπαγιάννη: «Απευθύνθηκα στη δικαιοσύνη, δεν θα λυνόταν η διαφορά μου στην τηλεόραση»

Καλεσμένη στην νέα καλοκαιρινή εκπομπή «Alpha τώρα» ήταν σήμερα το πρωί (13/7) η Σοφία Παυλίδου.

Ανάμεσα σε άλλα, η γνωστή ηθοποιός σχολίασε την απόφαση της δικαιοσύνης για τον Δημήτρη Λιγνάδη, ενώ αναφέρθηκε και στην δικαστική της διαμάχη με τον Μάνο Παπαγιάννη.

«Μπορεί η κοινωνία, όταν έκανα εγώ την καταγγελία μου, να μην ήταν έτοιμη και να μην άρχισαν από τότε να μιλάνε τα θύματα, όμως, σημασία έχει ότι έγινε αυτό. Ότι σε κάποια στιγμή τα θύματα πήραν την απόφαση και μίλησαν

και ότι απευθύνθηκαν στη δικαιοσύνη. Πράγμα που εγώ έκανα από την πρώτη στιγμή.

Δεν θα λυνόταν η διαφορά μου στην τηλεόραση και στις εκπομπές. Απευθύνθηκα εκεί είτε ετεροχρονισμένα είτε τη στιγμή που το έκανα εγώ, σημασία έχει ότι οι υποθέσεις πάνε στη δικαιοσύνη και βλέπουμε τώρα τη δικαίωση των θυμάτων», είπε αρχικά η Σοφία Παυλίδου.

Για τον απόφαση της δικαιοσύνης για τον Δημήτρη Λιγνάδη, η ίδια είπε ότι «δεν μου προκάλεσε σοκ η απόφαση του δικαστηρίου για τον Δημήτρη Λιγνάδη. Τα θύματα για να πάρουν την απόφαση να μιλήσουν, δεν είχαν ωστόσο να προκαλέσουν τη δημοσιότητα, όπως είπαν κάποιοι, γιατί ούτε ξέρουμε τις ταυτότητες των θυμάτων.

Σίγουρα κάτι θα έβγαινε από όλο αυτό και χαίρομαι πολύ που δικαιώθηκαν, έστω τα δύο από τα τέσσερα. Είναι δύσκολο να κάνεις καταγγελία γι’ αυτό και είπαμε ο καθένας όποτε είναι έτοιμος. Σημασία έχει σε κάποια στιγμή να έρχεται αυτή η ώρα που γίνεται η καταγγελία, ώστε να σταματάει η δράση του δράστη».

Διαβάστε επίσης:

Emmy 2022: Η λίστα με όλες τις υποψηφιότητες των τηλεοπτικών βραβείων

Δημήτρης Λιγνάδης: Έτσι αντέδρασε στο άκουσμα της απόφασης του δικαστηρίου -Οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια

Νατάσα Θεοδωρίδου: Απαντά για τις πλαστικές επεμβάσεις που της χρεώνουν -«Είναι ένα ψέμα… Γελάω!»

Keywords
Τυχαία Θέματα