Σοφία Λεοντίτση: Πέρασε από τις auditions του X-Factor – Όσα αποκάλυψε

Η Σοφία Λεοντίτση πέρασε από τις auditions του X-Factor που πρόκειται να κάνει πρεμιέρα σε λίγο καιρό μέσα από τη συχνότητα του Mega. Η τραγουδίστρια και πρώην παίκτρια του My Style Rocks είχε προσπαθήσει να μπει και στο House of Fame, ωστόσο τότε δεν τα είχε καταφέρει.

Μέσω

μιας ανάρτησης στο προφίλ της στο Instagram, η Σοφία Λεοντίτση γνωστοποίησε ότι συμμετείχε στις auditions του talent show και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της μερικά περιστατικά που είδε εκεί, στέλνοντας, παράλληλα, ένα δυνατό μήνυμα.

«Κατά την χθεσινή μου δοκιμασία στο X – Factor. Είδα ανθρώπους να απορρίπτονται και να ανοίγουν την πόρτα της εξόδου με κλωτσομπουνίδια… Αν δεν μπορείτε να διαχειριστείτε και το όχι σε εκπομπές που οι πιθανότητες είναι στα μισά. Δεν κάνετε για αυτήν την δουλειά. Δεν είστε σε θέση να ακούσετε και το όχι άρα δεν μπορείτε να πάτε μπροστά ούτε εκεί ούτε στη δουλειά που έχετε επιλέξει ότι θέλετε να κάνετε.

Κάντε κάτι άλλο γιατί δεν αγαπάτε πραγματικά ούτε τη μουσική ούτε εσάς. Η μουσική είναι τρόπος έκφρασης όχι βίας και αποστροφής ότι και αν συμβεί. Το κάνεις για εσένα και για επικοινωνήσεις τα βάθη της ψυχής σου. Με το κοινό που σε ακούει», έγραψε η Σοφία Λεοντίτση.

Δείτε την ανάρτηση:

Διαβάστε ακόμα:

 Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Με έχουν απατήσει, σίγουρα είναι κάτι που σε σοκάρει»

Τάκης Ζαχαράτος: Τα πρώτα λόγια του μετά την κηδεία του πατέρα του

 Αλεξάνδρα Ταβουλάρη: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον θάνατο του Πάνου Νάτση

Keywords
Τυχαία Θέματα