Νίκος Μουτσινάς για Μαρία Ηλιάκη: «Ίσως με τη μητρότητα έχουν μπει τα πράγματα σε μια σειρά»

Θύμα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και των Γιώργο Κρικοριάν και Κωνσταντίνο Μίχου έπεσε η Μαρία Ηλιάκη. Η παρουσιάστρια έδωσε ραντεβού με τα μέλη της πρωινής εκπομπής του Mega προκειμένου να παραχωρήσει συνέντευξη στον δημοσιογράφο.

Εκείνοι, ωστόσο, της είχαν στήσει μια απολαυστική φάρσα, που έκανε τη Μαρία Ηλιάκη να χάσει τα λόγια της και να μην μπορεί να πιστέψει τι συμβαίνει. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια είδε να της κλέβουν το αυτοκίνητο μπροστά στα μάτια της!

Δείτε εδώ το βίντεο της φάρσας

Το

μεσημέρι της Παρασκευής 11/3, προβλήθηκε ένα απόσπασμα από τη φάρσα στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» και ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε την αντίδραση της Μαρίας Ηλιάκη.

«Συγγνώμη, αλλά δεν ταράχτηκε! Μπήκα για λίγο στη θέση της, που δεν θέλω καθόλου, αλλά να βλέπεις το αυτοκίνητό σου να φεύγει… Ψύχραιμη και όμορφη! Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο, άμα σου πάρουν το αμάξι. Ίσως με τη μητρότητα έχουν μπει τα πράγματα σε μια σειρά, ότι δεν ταράζεται τόσο πολύ. Μπράβο στη Μαρία, μπράβο!», ήταν τα λόγια του Νίκου Μουτσινά.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Πόλεμος στην Ουκρανία -Βλαντιμίρ Μορότσκο: Συγκλονίζει ο χορευτής του DWTS -«Έχω χάσει την επικοινωνία με την οικογένειά μου»

 Ελένη Μενεγάκη: Έριξε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο από την καρέκλα -Απίθανο σκηνικό στον αέρα της εκπομπής

 Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Η τρυφερή εξομολόγηση για τη Μαρία Κίτσου -«Αυτό που μας έφερε κοντά είναι…»

Keywords
Τυχαία Θέματα