Πάτρα: Φωτογραφίες από το παιδικό δωμάτιο της Τζωρτζίνας, όπου «έσβησε» η Ίρις

Ο θάνατος των τριών κοριτσιών στην Πάτρα έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο εδώ και περίπου ενάμιση μήνα. Οι αρμόδιοι ερευνούν την υπόθεση και σε συνεργασία με τους γιατρούς των παιδιών προσπαθούν να συγκεντρώσουν στοιχεία προκειμένου να φτάσουν στη λύση του μυστηρίου.

Όσο η υπόθεση βρίσκεται υπό διερεύνηση τόσο νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Το μεσημέρι της Παρασκευής

11/3, η εκπομπή «T-live» παρουσίασε φωτογραφίες από το παιδικό δωμάτιο της Τζωρτζίνας, στο οποίο δωμάτιο βρέθηκε νεκρή η μικρότερη αδερφή της, Ίριδα.

Όπως θα δείτε στο βίντεο της εκπομπής, πρόκειται για ένα άκρως κοριτσίστικο δωμάτιο βαμμένο με ροζ και πράσινο χρώμα. Οι γονείς της Τζωρτζίνας την αποκαλούσαν πεταλούδα κι έτσι σε διάφορα σημεία του χώρου υπάρχουν πεταλούδες.

Ο μπαμπάς των τριών κοριτσιών είχε φροντίσει να φτιάξει μόνος του το δωμάτιο της κόρης του, όπως αποκάλυψε η σύζυγός του σε μια ανάρτηση στα socia media.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Πόλεμος στην Ουκρανία -Βλαντιμίρ Μορότσκο: Συγκλονίζει ο χορευτής του DWTS -«Έχω χάσει την επικοινωνία με την οικογένειά μου»

 Ελένη Μενεγάκη: Έριξε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο από την καρέκλα -Απίθανο σκηνικό στον αέρα της εκπομπής

Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Η τρυφερή εξομολόγηση για τη Μαρία Κίτσου -«Αυτό που μας έφερε κοντά είναι…»

Keywords
Τυχαία Θέματα