Σοφία Λεοντίτση: Από το «My Style Rocks» στο «X-Factor» με τον γιο της – Πέρασε στην επόμενη φάση;

Στη σκηνή του «X-Factor» ανέβηκε η Σοφία Λεοντίτση στο χθεσινό επεισόδιο, διεκδικώντας μια θέση στην επόμενη φάση. Τη γνωρίσαμε πριν από λίγα χρόνια μέσα από τη συμμετοχή της στο «My Style Rocks», όμως από τότε έχουν αλλάξει πολλά.

Η ίδια είναι μητέρα ενός 3χρονου αγοριού, του Γιάννη, ενώ ετοιμάζεται να παντρευτεί τον νέο σύντροφό της, καθώς διανύει τους πρώτους μήνες της δεύτερης εγκυμοσύνης της. Η Σοφία Λεοντίτση

ασχολείται γενικότερα με το τραγούδι και δήλωσε συμμετοχή στο «X-Factor» προκειμένου να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα.

«Είμαι μητέρα, έχω έναν γιο τριών ετών, είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, περήφανη, ευτυχισμένη. Πέρασα επιλόχειο κατάθλιψη, είναι κάτι το οποίο μπορεί να συμβεί στην οποιαδήποτε γυναίκα φέρει στον κόσμο ένα παιδί. Δεν σε ρωτάει αυτό το πράγμα, απλά σου συμβαίνει.

Οι άνθρωποι θα πρέπει να αγαπούν πολύ τον εαυτό τους, να μην τα παρατούν, όποια δυσκολία και να έχουν να αντιμετωπίσουν στη ζωή τους. Να είναι δυνατοί και όλα μα όλα παίρνουν τον δρόμο τους», ήταν τα λόγια της στο εισαγωγικό βίντεο.

Η Σοφία Λεοντίτση ερμήνευσε το «Μυστικές μου έρωτα», εντυπωσίασε τους κριτές και πέρασε στην επόμενη φάση.

Δείτε το βίντεο με την εμφάνισή της:

Διαβάστε ακόμα:

 Τζούλια Νόβα: Μας δείχνει καρέ – καρέ πώς έφτιαξε το παιδικό δωμάτιο της κόρης της!

 Ευγενία Δημητροπούλου: Γιόρτασε τα πρώτα γενέθλιά της μαζί με την κόρη της!

 Πάτρα: Φωτογραφία ντοκουμέντο από το μόνιτορ της νοσηλείας της Τζωρτζίνας

Keywords
Τυχαία Θέματα