Μιχάλης Ιατρόπουλος: Το δημόσιο ευχαριστώ στον Γιώργο Χρανιώτη επειδή έδωσε αίμα για τον γιο του

Ο Γιώργος Χρανιώτης και ο Μιχάλης Ιατρόπουλος βρέθηκαν καλεσμένοι στο Chart Show το βράδυ του Σαββάτου 9/4 με οικοδέσποινα τη Δέσποινα Βανδή.

Οι δύο ηθοποιοί συζήτησαν για top 30 τραγούδια που έγιναν σλόγκαν, τραγούδησαν ενώ αναφέρθηκαν και στα επαγγελματικά τους. Κατά τη διάρκεια του show, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια τον Γιώργο Χρανιώτη και τον Γιώργο Πυρπασόπουλο γιατί τον βοήθησαν, όταν τους είχε πραγματικά ανάγκη.

Ειδικότερα, πρόσφατα ο γιος

του Μιχάλη Ιατρόπουλου είχε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα. Ο ίδιος ζήτησε από τους άλλους δύο ηθοποιούς να δώσουν αίμα για τον γιο του και εκείνοι το έκαναν με περίσσεια χαρά.

«Καταρχάς, θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον Γιώργο Χρανιώτη και τον Γιώργο Πυρπασόπουλο γιατί σε ένα πρόσφατο πολύ σοβαρό τροχαίο που είχε ο γιος μου πήγαν και έδωσαν αίμα. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Είναι καλά το παιδί και γίνεται όλο και καλύτερα. Απλά ήταν ηθική υποχρέωσή μου να ευχαριστήσω τον Γιώργο γιατί τον πήρα τηλέφωνο και αμέσως κινητοποίησε ολόκληρο μηχανισμό για τον γιο μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

Διαβάστε ακόμα:

 Survivor: Ράκος η Βρισηίδα Ανδριώτου μετά την αποχώρηση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου

 Δήμητρα Στογιάννη: «Έχω ένα τρίτο παιδί στον ουρανό και το νιώθω αυτό μέσα μου»

 Πελαγία Καζολέα – Γιώργος Καβακάκης: Βόλτα χέρι – χέρι για το ερωτευμένο ζευγάρι!

Keywords
Τυχαία Θέματα