Σκορπιός + Κριός: Πόσο καλά ταιριάζουν αυτά τα δύο ζώδια μεταξύ τους;

Είναι γεγονός πως κάποια ζώδια ταιριάζουν περισσότερο με κάποια άλλα ενώ υπάρχουν και κάποιοι συνδυασμοί ζωδίων που είναι απαγορευτικοί.

Ο Κριός είναι ένα ζώδιο που ταιριάζει σχετικά εύκολα με τα περισσότερα ζώδια. Ο Κριός είναι ένα από τα πιο ελκυστικά ζώδια λόγω της ιδιαιτερότητας του

χαρακτήρα του αλλά ο ίδιος δεν δένεται πάντα το ίδιο εύκολα με κάθε καινούρια σχέση του.

Ο Σκορπιός ελκύεται πολύ από τον Κριό και αυτό που εντυπωσιάζει είναι ότι είναι πολύ ανοιχτό ζώδιο σε σημείο που θα πει και θα κάνει ό,τι θέλει χωρίς να νιαστεί πολύ για το τι θα σκεφτούν οι γύρω του.

Αυτό είναι ένα από τα πιο ελκυστικά στοιχεία του Κριού αλλά για να μπορέσεις κάποιος να παραμείνει μαζί του για μεγάλο χρονικό διάστημα ή και για πάντα θα πρέπει να κατανοήσει σε βάθος την ιδιαιτερότητα του χαρακτήρα του.

Σε γενικές γραμμές οι Κριοί είναι άνθρωποι που δεν κάνουν σχέδια και αυτό είναι κάτι που μπορεί να μην αρέσει πάντα σε έναν Σκορπιό. Αν έχεις την υπομονή που χρειάζεται, ως Σκορπιός, θα καταφέρεις να δημιουργήσεις μια όμορφη και υγιή σχέση μαζί του.

Αν προτιμάς να ξέρεις τι θα σου συμβεί την επόμενη μέρα και είσαι άνθρωπος που οργανώνει τη ζωή του τότε ο Κριός δεν είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για εσένα. Επίσης δεν θα ταιριάξεις με έναν Κριό αν σε ενδιαφέρει τι σκέφτονται οι άλλοι για εσένα ή τον σύντροφό σου. Οι Κριοί είναι έντονοι χαρακτήρες και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα περάσουν απαρατήρητοι.

Διαβάστε ακόμα: Πώς θα καταλάβεις ότι σου λέει ψέματα…βάσει ζωδίου! Δες εδώ τη λίστα με όλα τα ζώδια…

Τα ζώδια που πετυχαίνουν τους στόχους τους VS τα ζώδια που τα παρατάνε από το 1ο λεπτό! (Μέρος Ι)

Τα ζώδια που πετυχαίνουν τους στόχους τους VS τα ζώδια που τα παρατάνε από το 1ο λεπτό! (Μέρος ΙΙ)

Keywords
Τυχαία Θέματα