Πέτρος Ιακωβίδης: Η αντίδρασή του όταν ρωτήθηκε για τον χωρισμό του!

Το πρωί της Δευτέρας (11/5) ο Πέτρος Ιακωβίδης μίλησε μέσω Skype στο “Πρω1νό” για το πώς πέρασε τις ημέρες της καραντίνας. Ο τραγουδιστής αποκάλυψε πως κατάφερε να γράψει αρκετά τραγούδια και έκανε γνωστό πως ένα από αυτά θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο.

Μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε πως λόγω της καραντίνας χρειάστηκε να πειραματιστεί και στην κουζίνα και τόνισε πως η σπεσιαλιτέ του είναι τα burgers!

Πρόσφατα, η Νάνσυ Παραδεισανού αποκάλυψε αποκλειστικά στο “Πρω1νό” πως ο Πέτρος Ιακωβίδης χώρισε μετά από τρία χρόνια σχέσης. “Ο Πέτρος είχε σχέση με ένα κορίτσι εκτός χώρου που ζούσε στη

Θεσσαλονίκη και πηγαινοερχόταν στην Αθήνα, έμενε στο σπίτι του όταν ερχόταν εδώ, αλλά δεν ήταν πολύ εύκολο λόγω της απόστασης να προχωρήσει αυτή η σχέση. Έκαναν και οι δύο πολλές προσπάθειες, αλλά κυρίως λόγω της δουλειάς του Πέτρου, αυτή η σχέση ολοκληρώθηκε!”, είχε αναφέρει η δημοσιογράφος.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό απόσπασμα. 

Η Φαίη μας κατά τη διάρκεια της σημερινής συνέντευξης του τραγουδιστή, τον ρώτησε για τον χωρισμό του και χωρίς να θέλει να πει πολλά γέλασε με… νόημα! Μάλιστα, στη συνέχεια ανέφερε αν γράφει χαρούμενα τραγούδια την περίοδο που δεν είναι σε σχέση και έγινε η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή!

Τι αποκάλυψε;

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Ελένη Φουρέιρα: Τρίτη φορά στην Eurovision! 

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για Μπόμπα-Τανιμανίδη: “Θεωρώ ότι έχουν υπερεκτεθεί και τους αρέσει” 

Αυτές είναι οι επικρατέστερες αντικαταστάτριες της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο GNTM! 

Keywords
Τυχαία Θέματα