Σίσσυ Χρηστίδου μετά την απόφαση του δικαστηρίου: «Δεν μπορώ να είμαι ικανοποιημένη, εκπροσωπώ τα παιδιά μου»

Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίδης συναντήθηκαν στα δικαστήρια της Ευελπίδων το μεσημέρι της Τρίτης 4/10. Το πρώην ζευγάρι οδηγήθηκε στη δικαστική αίθουσα μετά από αγωγή που κατέθεσε η παρουσιάστρια κατά του τραγουδιστή, για παραβίαση της προς διατροφή υποχρεώσεως κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή.

Η Σίσσυ Χρηστίδου

υποστηρίζει από την πλευρά της πως ο Θοδωρής Μαραντίνης δεν καταβάλει το ποσό της διατροφής που έχει συμφωνηθεί για τα δύο παιδιά τους, Φίλιππο και Μιχαήλ Άγγελο. Το δικαστήριο αποφάσισε πως ο τραγουδιστής είναι ένοχος και του επέβαλε ποινή φυλάκισης 12 μήνες με 3ετή αναστολή.

Μετά το πέρας της δίκης δημοσιογράφοι περίμεναν τη Σίσσυ Χρηστίδου έξω από το δικαστήριο, ωστόσο η παρουσιάστρια ανέφερε πως δεν επιθυμεί να κάνει δηλώσεις, καθώς στη μέση υπάρχουν δύο παιδιά. Ειδικότερα, η παρουσιάστρια είπε:

«Παιδιά ξέρω πως κάνετε τη δουλειά σας, είναι και η δική μου δουλειά, αλλά επειδή υπάρχουν δυο παιδιά, δεν θέλω να μιλήσω καθόλου για αυτό. Ζητώ συγγνώμη ειλικρινά, γιατί κάνετε αυτό που κάνω και εμείς. Δεν θέλω να το κάνω. Σας ζητώ συγγνώμη. Δεν μπορώ να είμαι ικανοποιημένη, γιατί εδώ δεν εκπροσωπώ τον εαυτό μου, εκπροσωπώ τα παιδιά μου. Ευχαριστώ πολύ».

Φωτογραφίες: NDP

Διαβάστε ακόμα:

 Χριστίνα Παππά: “Λύγισε” μιλώντας για την εγγονή της -«Είναι σαν να έβλεπα την Παναγία»

 Σίσσυ Χρηστίδου – Θοδωρής Μαραντίνης: 12 μήνες με 3ετή αναστολή στον τραγουδιστή

 Μαρία Κορινθίου: «Έγραψαν ότι πήρα φάρμακα για να χάσω κιλά, έχουμε πάει δικαστικώς»

Keywords
Τυχαία Θέματα